2777
2789
عنوان

بیاین از معجزه هایی تو زندگیتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 37 پست
من قبل ازینکه پای سحر و جادو ب زندگیم باز شه از زیارت عاشورا نتیجه دیدم دروغ نگم اونموقع کمک های مال ...

خوش به سعادتت برای منم دعاکن لطفا🥲❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
این نذر دلی بود یعنی از خودم دراوردم یه جوراییبه خدا گفتم از روزی که حاجت روابشم تا سال دیگه همون رو ...

مرسی عزیزم❤🌹

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستان نماز حضرت زهرا رو خونده بود بعد بی‌خبر از همه جا خیانت شوهرش رو شده بود حتی فکرشم نمیک ...

فک کنم میشناسمشون کاربر چوبی سابق بود

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

تو خواب یا بیداری؟ خوش به سعادتت

بیداری 🥹 خیلی ممنونم امیدوارم برای شماهم باشه 

فقط من ب استارتر هم گفتم تنها چیزی که ایمه رو به سمتتون میارن کمک به فقرا هست من اونموقع از جونم مایه میزاشتم ادم مذهبی نبودم حجابم نداشتم ایشون مدت ها به من کمک میکردن 💔💔

حتما با اینکه گرفتارم ایمه رو از خودم دور کردم ولی هرکس ریپلی کنه امام حسین رو براش واسطه قرار میدم ...

مرسی عزیزدلم حاجت رواشیییی

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
من قبل ازینکه پای سحر و جادو ب زندگیم باز شه از زیارت عاشورا نتیجه دیدم دروغ نگم اونموقع کمک های مال ...

۴٢ سالمه... هیچ کس به دادم نرسیده.... بیش از ١٠ ساله زیارت عاشورا می خونم.... هیچی..... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
مشکلت چیه عزیزم ؟ بهم بگو

۴٠ به بالا هستم.... مجرد، بیکار، بی مادر، پدرم بخاطر زنش که باهاش به مادرم خیانت کرد از خونه بیرونم کرده... و و و 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
بیداری 🥹 خیلی ممنونم امیدوارم برای شماهم باشه فقط من ب استارتر هم گفتم تنها چیزی که ایمه رو به سمتت ...

میشه برا منم دعا کنی لطفا از امام حسین بخواه که همه بیماریهای اعصاب و روانم خوب بشه دیگه نیاز نباشه قرص بخورم😞

2810