2777
2789
عنوان

پدر شوهرم چون جاریم خیانت کرده قبولش نمیکنه 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 113 پست
همین جوری چشم دیدن عروس رو ندارند حالا هم که این عروس چنین اتویی دست شون داده

ببخشید اتو؟؟؟این زن باید سنگسار بشه چه دلیلی داره زن یا مرد خیانت کنه وقتی متاهله؟

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت هیچ توجیهی نداره. شوهر من خیانتکارو همه کارست بی پوله.....هرکی جای من بود صد بار خیانت میکرد! ...

آفرین بهت 👏👏👏

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میگم دیگه چرا گفته مهریتو ببخشو برگرد سر زندگی کار ژنه رو اصلا تایید نمیکنمو حتی از نظرم آدم کثیف و ...

دقیقا من خودم خیانت دیدم بدجورش هم دیدم هنوز ک هنوزه فراموش نکردم با اینکه میگن گذشت زن ها بیشتره مردا تو این چیزا اصلا گذشت ندارن و بخشش ندارن قطعا مرده زندگی را براش جهنم میکنه 

الان اگه یه آقا همچین کاری میکرد هر چی فروش بود نیارش میکردن و بد ترینن ها رو براش در نظر میگرفتن 

چون خانمه بعضی میان دفاع میکنن از کارش

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دوره زمونه عجیب غریب شده حالا همین‌مرد اگه زنش نجیب بود فیلم شوهره در میومد

فقط برام عجیبه الان مثلا من خودم والا حوصلم به شوهر خودم نمی‌کشه چجور میشه آدم علاوه بر شوهرش یکی دیگه رو هم داشته باشه؟؟؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
مهریه در هر صورت تعلق میگیره در هرصورت

ولی اگر مرد تقاضای سنگ سار کنه احتمال اینکه حتی به زنه اعدام هم بخوره وجود داره 

زنه عقب کشیده به خاطر عواقب گندی که زده 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ