2777
2789
عنوان

پدر شوهرم چون جاریم خیانت کرده قبولش نمیکنه 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 113 پست
اگر مهرشو بخشید مطمئن باش طلاقش میده بی شک

اون زرنگ بوده پرس و جو کرده دیده حتی اگر خیانت رو ثابت کنه بهش مهریه تعلق میگیره سریع مخ زنشو زده مهریه رو ببخشه که فردا پسفردا خاست طلاق بده دیگه هیچی دستشو نگیره

اگه نمیخاست طلاقش بده که چیکار به مهریه داشت

اگه سوال برای یادگیری برنامه نویسی دارید خصوصی پیام ارسال کنید.

والا ما یه بار تاپیک می‌زنیم جاریم مقصره میریزن سرم که از جاریت بدت میاد یه بار تاپیک می‌زنیم طرفدار ...

والا طرفداری از آدم خائن خیلییییی سخته . البته که ما توی زندگی اون طرف نیستیم که بخوایم مشکلات و کمبوداش از همسرش رو که باعث این کارش شده رو بفهمیم ولی بازم به نظرم هیچ جوری نمیشه خیانت رو توجیح کرد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سرش واقعا که پدرشوهرشم فهمید چه گ...خورده هر کی بود طلاقش داده بود مجبورشم میکرد مهرشو ببخشه شوهرش خوب والا بوده بخشیده خانم دم درآورده من کاری نکرده بودم گفتن با یکی دیگه بودی وای بحال اینکه مثل جاریت بودم...

شما میخوای کار جاریتو توجیح کنی جانم مطمئنم چند وقت دیگه خونه ایشون هم میری پدر شوهر شما کاملا حق دا ...

زنی که خیانت جنسی رو میبخشه هم همین کلمه رو میگید بهش؟

چرا داخل این سایت به زن میگن ببخش

به مرد میگن نباید ببخشی

گناه زن فقط گناهه

منظورم به شما نیست

برادرشوهر به نظرم خودشم مشکوکه اول یا نباید میگفت ب خانوادش یا نباید با زنش زندگی می‌کرد چون زنش را ...

برادر شوهرم اهل خیانت نیست بابااااا چرا اینطوری میگید بخاطر بچه بخشیدش بنده خدا 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
نمیدونم چیزی که شنیدم همینه میگن مدرکو که نشون بدن مهریه یی تعلق نمیگیره به خانم

تو شنیدی من قانونش رو میدونم مهریه یه بدهی هست طرف بمیره هم پدر مادرش میتونن بیان از شوهرش مهریه رو بگیرند

طرف تصادف کرد فامیلمون بود فوت کرد. پدرش رفت مهریه رو گذاشت اجرا و از شوهرش گرفت... دیگه از مرده بدتر نیست که طرف زندست هرکاری کرده هر خطایی کرده حقش سرجاشه

اگه سوال برای یادگیری برنامه نویسی دارید خصوصی پیام ارسال کنید.

اون زرنگ بوده پرس و جو کرده دیده حتی اگر خیانت رو ثابت کنه بهش مهریه تعلق میگیره سریع مخ زنشو زده مه ...

گفت می‌خوام اعتماد داشته باشم بهت 😐دوباره خیانت نکنی 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
والا طرفداری از آدم خائن خیلییییی سخته . البته که ما توی زندگی اون طرف نیستیم که بخوایم مشکلات و کمب ...

خیانت هیچ توجیهی  نداره. 

شوهر من خیانتکارو همه کارست بی پوله.....

هرکی جای من بود صد بار خیانت میکرد! ولی من هرزه نیستم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
برادرشوهر به نظرم خودشم مشکوکه اول یا نباید میگفت ب خانوادش یا نباید با زنش زندگی می‌کرد چون زنش را ...

میگم دیگه چرا گفته مهریتو ببخشو برگرد سر زندگی کار ژنه رو اصلا تایید نمیکنمو حتی از نظرم آدم کثیف و ضعیفه ولی درخواست کرده هم ترسناکه دیگه مخصوصا بعد طوفانی که به پاکرده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️