2777
2789
عنوان

پدر شوهرم چون جاریم خیانت کرده قبولش نمیکنه 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 113 پست

بخشیدن کسی که به بچت خیانت کرده و با یکی دیگه رابطه جنسی داشته واقعاااااا سخته چون بچه انگار از جون آدم عزیزتره . دیدی مثلا بچه میفته خودش بعد یه مدت یادش میره ولی مامان و بابا هر وقت یاد اون صحنه میفتن دلشون فشرده میشه 

شما یه لحظه تصور کن ، دور از جون همسرت به شما خیانت کرده بود ، دور از جونت ، بابات نمیکشتش ؟ هر چقدر هم که شما بخوای ببخشی طرف رو ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچنین ب شما

ممنون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببخشید ولی برادر شوهرت یه چیزیش یا غیرت نداره ک دوباره میخواد زنشو بیاره خونه زن/مردی که خیانت کنه ت ...

اولش دعوا کرد پرتش کرد بیرون از خونه چند روز نبود ! ولی بچه کوچیک دارن 

نیاز به مادر داره گفت بخاطر بچه بهش شانس میدم

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
برادر شوهرم اولش از خونه پرتش کرد بیرون چند هفته خونه نبود

یآدمه قبلا تعریف کرده بودی ولی اون موقع تو دلم گفتم لیاقتش همین بوده آخه خودش چطور روش میشه تو صورت بقیه نگاه کنه چطور میخواد بیاد تو جمع شماها چطور خجالتش نمیکشه وقتی بچش جلوی شوهرش مامان صداش میزنه یه مادره ...

بخشیدن کسی که به بچت خیانت کرده و با یکی دیگه رابطه جنسی داشته واقعاااااا سخته چون بچه انگار از جون ...

والا ما یه بار تاپیک می‌زنیم جاریم مقصره میریزن سرم که از جاریت بدت میاد 

یه بار تاپیک می‌زنیم طرفداریشو کنیم اینطوری میگن 😐😂😂😂

وای طفلک جاریت گیر چه آدمای بدی افتاده

آره طفلک گیر بد آدمایی افتاده 😭😭

حال کردنش از دماغش دراومد😭😭

خیلی بی فرهنگن باید حلوا حلواش کنن

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
ببخشید ولی برادر شوهرت یه چیزیش یا غیرت نداره ک دوباره میخواد زنشو بیاره خونه زن/مردی که خیانت کنه ت ...

خیانت هیچ ربطی به مهریه نداره

اگه شما به یه نفر بدهکار باشید اون خلافی بکنه شما دیگه قرار نیست بدهی ایشون رو بدی ؟ مهریه یک بدهی قانونی هست

اگه سوال برای یادگیری برنامه نویسی دارید خصوصی پیام ارسال کنید.

آره طفلک گیر بد آدمایی افتاده 😭😭حال کردنش از دماغش دراومد😭😭خیلی بی فرهنگن باید حلوا حلواش کنن

😂😂😂😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

مردم شانس دارن حالا اگه من بودم شوهرم و خانواده ام با هم منو میکشتن(دوستات حمله نکنین همینجوری گفتم)

برادر شوهرم خیلی عصبی بود ازش 

بخاطر بچه گذشت 

این زندگی دیگه زندگی نمیشه 

شاید میخواد مهریشو ببخشه بعد طلاقش بده کدوم مردی حاضره با زنی زندگی کنه ک رابطه جنسی داشته فقط ما خانما انقد دیوونه ایم. ک همچین. چیزیو. قبول میکنیم

مهریه در هر صورت تعلق میگیره در هرصورت

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍