2777
2789
عنوان

بی دردی اپیدورال یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 32 پست
برای اولی تا 6سانت رسیدم صدام درنیومد تحمل داشتم ولی امان از 7سانت به بعد که مرگو جلوچشمام دیدم البت ...

منم اولی تا ۸سانت اذیت نشدم ولی برلی دوساعت آخر دوساعت درد شدید کشیدم.سر دومی همش کابوس زایمان میدیدم ولی آنقدر ورزش کردم که کلا زایمانم ده دقیقه هم نشد

من رفتم برای زایمان تا اومد معاینه کنه سریع گفت ویلچر بیارین ببرینش اتاق زایمان هم گذاشتنم رو تخت دوسه تا فشار و زورو درد شدید بچه دنیا اومد

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
منم اولی تا ۸سانت اذیت نشدم ولی برلی دوساعت آخر دوساعت درد شدید کشیدم.سر دومی همش کابوس زایمان میدید ...

خداکنه برای منم راحت بشه دومی

از تجربه تلخ اولی هرروز گریه میکنم همین الان هم اشکام بند نمیاد آستانه تحملم خیلی کم شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه برای منم راحت بشه دومیاز تجربه تلخ اولی هرروز گریه میکنم همین الان هم اشکام بند نمیاد آستانه ...

اگه واقعا ورزش کنی نتیجش را میبینی

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.