2777
2789
عنوان

بی دردی اپیدورال یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 32 پست
دکتر نامه فوبیای زایمان طبیعی بده بنظرت سزارین میکنن?بیماری آسم هم دارم

نمیدونم ولی فوبیابرادومی؟نمیگن اگه فوبیاداری پس چرااولی طبیعی شد؟بادکترت مشورت کن ببین چی میگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اسم روشش چیبود وریدی ؟

نمیدونم گفت چند نوع بی‌حسی داریم، یکی 15 درصد، یکی 30 درصد، یکی 50 درصد

منم گفتم بالاترینشو میخوام. خیییلی عالی بود

البته قبل از بستری شدن همسرتون باید داخل فرم رضایت بدن برای بیحسی

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
نمیدونم ولی فوبیابرادومی؟نمیگن اگه فوبیاداری پس چرااولی طبیعی شد؟بادکترت مشورت کن ببین چی میگه

از بعد زایمان اولم ترس شدید گرفتم

افسردگی گرفتم

بخدا ازوقتی فهمیدم باردارم هرروز گریه میکنم یاد زایمانم میوفتم همین الانم اشکم دراومده در این حد اذیت شدم

زایمان اول طولانیه اپیدورال هم که یکم طولانی ترش میکنه دومی باز فکرکنم بهترباشه اوضاع برای اپیدورال

اره ممکنه 

با دکترت مشورت کن حتما 

ولی از لحاظ درد حتی سرسوزن هم متوجه نیستی درد صفر 

درداش در چه حدیه? کمک که دارم مادرشوهرم واقعا کمک میکنه هم به خودم هم نگه داری بچه

نمیدونم به دست دکتره یا بدن خود ادمها ،ولی خیلی متفاوته،مثلا بعضیا میگن ما بعد سزارین خیلی عالی بودیم بعضیام نه، من خیلی درد می‌کشیدم تا یه هفته کمرم صاف نمیشد ، بنظرم چون یبار طبیعی آوردی ، دومی قاعدتاً راحت تره، با اپیدورال هم بری که چه بهتر ، زایمان طبیعی اگه دردش رو بشه کنترل کرد حتمااا اولویته

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
از بعد زایمان اولم ترس شدید گرفتمافسردگی گرفتمبخدا ازوقتی فهمیدم باردارم هرروز گریه میکنم یاد زایمان ...

به دکتربگوببین چی میگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ورزش کنید خیلی راحت من دوتا طبیعی داشتم اولی به شدت وحشتناک

دومی به شدت راحت

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
نمیدونم گفت چند نوع بی‌حسی داریم، یکی 15 درصد، یکی 30 درصد، یکی 50 درصدمنم گفتم بالاترینشو میخوام. خ ...

اینطور ک شما میگی ارامبخش بوده ک خوابیدین چون بی حسی ک خوابت نمیبره اپیدورال بی حسیه یعنی هوشیارید ولی حس نداره پایین تنه

نمیدونم به دست دکتره یا بدن خود ادمها ،ولی خیلی متفاوته،مثلا بعضیا میگن ما بعد سزارین خیلی عالی بودی ...

شما تجربه زایمان دوم داشتین? دردا مثل زایمان اوله شدتش یا کمتر?چجوریه نسبت به اولی?

اینطور ک شما میگی ارامبخش بوده ک خوابیدین چون بی حسی ک خوابت نمیبره اپیدورال بی حسیه یعنی هوشیارید و ...

بااون درد با آرام بخش هم نمیشه خوابید عزیزم،5 دقیقه بعد از زایمان بیدار شدم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
ورزش کنید خیلی راحت من دوتا طبیعی داشتم اولی به شدت وحشتناکدومی به شدت راحت

برای اولی تا 6سانت رسیدم صدام درنیومد تحمل داشتم ولی امان از 7سانت به بعد که مرگو جلوچشمام دیدم البته سر بچه و خود بچه درشت بود و قد پسرم موقع تولد 57سانت بود که میبینم قدبلند بوده شاید برای همین اخراش دردم وحشتناک بوده

شما تجربه زایمان دوم داشتین? دردا مثل زایمان اوله شدتش یا کمتر?چجوریه نسبت به اولی?

نه من فقط یه تجربه سزارین داشتم ، واسه همین میگم من یه هفته بعد از زایمان درد می‌کشیدم ،و تا مدت ها هم خب درهای خفیف تر داشتم ، واسه طبیعی خب یباره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
2810