2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239091 بازدید | 499 پست
قوم و الظالمین اینا هستن.... واییییییی بخدا جدا کردنه زن و شوهر از هم ...طلاقققققققق گرفتن....عرشه خ ...

میگن ما از همه پاک‌تریم کجاشو دیدی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بخوادد با این فیلم دیه و حضانت و مهریه هم بگیرخ حقشخ نوش جونشمشکلش چیه؟

بله این مدرک محکمه پسنده و دیگه راحت میتونه ولی فک میکنی اونا که به فرمودت اینجوری از نوادگان چنگیز خان مغولن تو یکیو بی خیال میشن؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله این مدرک محکمه پسنده و دیگه راحت میتونه ولی فک میکنی اونا که به فرمودت اینجوری از نوادگان چنگیز ...

هر کار کنن من بدترش انجام میدم

هر کار کنن من بدترش انجام میدم

خوب میدون که میدون جنگه ظاهرا . خود دانی جانم .‌ولی من بودم از دور تماشا میکردم چون فاتحه خوندن برای زندگیمو با یه دونه دختر نمیتونم اونم بخاطر یکعدد جاری . اگر اونم بود اینکار برت میکرد واقعا

خوب میدون که میدون جنگه ظاهرا . خود دانی جانم .‌ولی من بودم از دور تماشا میکردم چون فاتحه خوندن برای ...

یه پسر هم دارم تازه زایمان کردم

ولی کاش نمیفرستادی اینطوری بدتر از چشم شوهرت وخانوادش افتادیجاریتو ممکنه ی روز ببخشن وبرگرده ولی متا ...

خانوادش نفهمیدن

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

نمیدونم بعضیا چرا انقد بی منطق هستن باورم نمیشه پشته داداشه بچه ننه‌ش و مادروپدره بی فکرش رو میگیره .. نمیگم آزارشون بده ولی درستش این بود برادرها با هم متحد میشدن یه مدت سخت میگرفتن به حرفه مادر و پدره گوش نمیدادن بعد اینا سره عقل میومدن.. و دیگه این کارها رو نمیکردن.. به نظرم مادرشوهرت با این کارها میخواد توجه پسرهاش رو داشته باشه و اصلا به این فکر نمیکنه که داره زندگی پسرهاش رو خراب میکنه چون توو عالمه خودش میگه این عروس نشد یکی دیگه برا پسرم میگیرم غافل از اینکه این عروس آه و نفرین داره که بد دامنگیر میشه و آبه خوش از گلوشون پایین نمیره...این وسط پدرشوهرت هم خامه حرفهای زنش ینی مادرشوهرت شده.. وگرنه مردها تا از طرفه کسی پر نشن اینجوری دور برنمیدارن... این سری کارها همیشه کارگردانش یه زنه..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
نمیدونم بعضیا چرا انقد بی منطق هستن باورم نمیشه پشته داداشه بچه ننه‌ش و مادروپدره بی فکرش رو میگیره ...

شوهر من وبرادر بزرگش گوش نمیکنن حرف اینارو 

فقط همین‌پسر وسطیشون

یجوری راضیش کن نره ب اونابگه الکیم ک شده خودتو پشیمون نشون بده بگو ازسردلسوزی بوده

میگه نمیگم

هیچوقت چیزیو نمیگه بهشون برعکس داداشش

اولا که آموزش و پرورش با دانشگاه فرق داره دوم اینکه وقتی خود سیستم آموزشی جایی ادعا نکرده که من شعور ...

نه والا آدم درس میخونه باسواد میشه که بلد بشه تو جامعه چطوری رفتار کنه .اگر قرار باشه ی آدم بی سواد یا الاف که صبح تا شب تو کوچه خیابون پرسه میزنه دهن لق باشه و فحش بده ی آدم باسواد و تحصیلکرده که تو مقاطع مختلف بوده تو اجتماع بوده اونم دهن لق باشه پس چه فرقی باهم دارن ؟آدم درس میخونه که ازش؟استفاده کنه نه اینکه صرفا پول دربیاره .