2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239092 بازدید | 499 پست
چرا اینا انقدرررررر یار کِشی میکنن بگو باشه من پشت تو. الان خوشبخت شدی؟😂 به شوهرتم بگو این نفهمه د ...

میگه تو جاسوسی 

تو خائنی

تو نون نمک خوردی‌

تو به من خیانت کردی

جاشو عوض کرد 

حلقه ش  پرت کرد

واقعا اینقددد کارم بد بود وقتی میدونه از مامان باباش متنفرم؟

بهش‌گفته بودم دخالت نمیکنم اینو دید جا خورد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

همون موقع بچه ش گرفت مادر پدرش گفتن به ماچه بگو بیاد زنت ببره نگه نداشتنخیلی احمقه

از این موارد خیلی زیاد دیدم به‌خصوص سال چهار سال اول زندگی مشترک ، چند سال دیگه چرخ زمونه میچرخه و می‌فهمه عجب اشتباهی کرده و رابطشون بهتر میشه البته ممکنه هرچند وقت به بار اون موقع هم دعوا کنن( هر چند جاریتون تا اون موقع خیلی سختی می‌کشه ) شما هم حواست باشه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینیش خوشتیپ تحصیل کرده قد ۱۹۰ بعد به عزوسش فحش‌ میده‌

چیبگم والا 

اخه خودمم با همچین موجوداتی سروکار داشتم که خداروشکر بزرگشون منقرض شد و بقیه دور

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
همون موقع بچه ش گرفت مادر پدرش گفتن به ماچه بگو بیاد زنت ببره نگه نداشتنخیلی احمقه

الان بگو بچه باکیه؟ یار کی حساب میشه؟😄 بگو آخه بی وجدان بچه خودتو هم گردن نمیگیرن بعد گوز رو هم خبر میدی . الانم دنبال یار کشی افتادین

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چی بگم؟ بگم خوب کردم مگه کار بدی کردن میترسن؟میگه تو دخالت نکن اصلاپشت مامان بابام نیستی پشت هیچکس ن ...

بگو من پشت کسی نیستم و نمیتونم روابطمو با دیگران بر حسب خوشایند پدر و مادر تو جلو ببرم 

الان مثلا من با جاریم دعوام بشه خانواده تو به پشتیبانی من با جاری قطع رابطه میکنن؟؟؟

مسلما نه 

قرار نیست ما طبق خواسته بقیه زندگی کنیم که

طرف هیچکدوم 

این خانواده کلاعقل درست حسابی گویاندارن ،سری هم که دردنمی کنه دستمال بهش نمی بندند ،همین که زندگی خودتو ازشر وفتنه اینادرامان نگه داری هنرکردی 

به شوهرت هم بگو ،الکی ،درست میگی متوجه نشدم ،نباید می فرستادم ویه جوری ماست مالی کن 

جاری طلاق بگیره به ضررته که این فیلم فرستاد ،مدرک داددستشون و....

برگرده هم جاری ،شاید یه روزی بامادرشوهر صلح کرد واون وقت بگه فیلم فرستاد ،آتیش تندترکردکه طلاق بگیرم ،هرچندتیت این نباشه 

ازاین ماجراکلا دورباش ،ارتباط باجاری درحدصفر وخیلی محدود کن 

زنگم زد بگو نمیدونم خودتو بهترصلاحتو میدونی ،هرچی گفت همین جواب !

زندگی خودت مهمتره

بهتره خودتو درگیر ماجرا نکنی؛ نه بخاطر حرف خانواده همسرت بخاطر اینکه همش جاری ت یه حرفی میزنه از اون ...

با زن اولش که دوشب به جشن حداشد‌

من تو دوربین دیدم داره وسایل رو بر میگردونه خونه 

تا اون احظه من رو مطلع نکرده بودن

من ماه ۹‌بارداری بودم

وقتی ناراحت شدم که همسایتونم عروستونم چرا شب عروسی به مم گفتید؟ گفتن مشکل خودمون بوده به تو ربطی نداشته

نمیذاشتن شماره اون یکی جاریمو داده باشم

امااا چون بااین دوستم سر از کارشون در میارم به شدتتتتتتتت دارن میسوزن

واسه ازدواجشم با این یه روز زنک زدن شوهرم فردا عقد داداشته جایی قول ندید!!!!

تنهایی رفت خاستکاری و تنها با شوهرش دوتایی بله برون و برای عقدشم اون جاریم کلی فامیل ماها فق ۴ نفر

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

بگو سپیده بیچاره که هیچ کدوم ازکارای منونکرده بود خواهرشو گذاشتید لای درماشین واز بغلش بچه کشیدید؟؟؟چتونه؟؟؟باخودتون چند چندید ؟؟توروخدا اگه بهش محل بزارو توضیح اضافه بدی بزار قهر کنه ننه اشم ریده بااین بچه تربیت کردنش البته تربیت نکردنش 

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

دیگه ولش کن پس 

بزار تو حال خودش باشه

اگه باز چیزی گفت بگو من نمیخام زندگیه کسی بپاشه بچه دارن گناهه آه بچه دامنمونو میگیره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
طرف هیچکدوم این خانواده کلاعقل درست حسابی گویاندارن ،سری هم که دردنمی کنه دستمال بهش نمی بندند ،همین ...

ازم نظر نمیخوهد که

خودش تصمیماتشو میگیره 

هفته ای یکبار حرف‌ میزنیم چرا باهاش قطع ارتباط کنم وقتی تو سختیا و تنهاییام تو اون ساختمون بارداری و زایمان فقط اون کنارم بود؟