2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239093 بازدید | 499 پست
بالاشهرپولدارماشین خارجیمادرشوهرم معلم بودهپدرشوهرم مهندس شرکت برق بودهبازنشسته این بده

بازهم جفنگیات یک نی نی سایتی مریض

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاریم قهرهمیگه همین که تو هستی حتی دخالتم نمیکنی (فقط گوش مسکنم حرفاشو و اگه واقعا چیزی ازم بخواد ان ...

ب شوهرت بگو شاید مادرت با همه دشمن باشه، قرار نیست منم دشمن بشم،مادرت و سپیده ی روز آشتی‌میکنن من چرا خودمو آدم بده کنم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

هیییییچوقت بخاطر جاری خودتو خراب نکن، بخدا عمرا جاریت کمکت میکرد اگه برعکس بود

اینو منی میگم که از دل و جون مایه گذاشتم واسه جاری،اخرشم هم کلاه گذاشت سرم هم فحشم داد،هم کل فامیل هرچی شده بودو برعکس می‌گفت و منو خراب میکرد، ببین میگم براش همه کار کردم تا لگن زیرشم من گذاشتم و خالی کردم تو بیمارستان بود ده روز تو بیمارستان بیخوابی ....، اونم دو بار ، آخرشم دستمزدمو خوب داد

نکن خواهر من واسه هیچ کس زندگیتو تلخ نکن

والا جاری ارزش نداره بخاطرش دل شوهرتون بشکنی و زندگیتو تلخ کنی

الان تا آخر عمر بابت همین کارت جنگ اعصاب داری

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

اگه قبل ازدواج چارت ازدواجتون تحلیل کنید هیچوقت این اتفاقا نمیوفته تو گوگل بزنید تعادل کیهانی راجبش بخوانید

از قدیمم بوده که نگاه میکردم ستاره ها جفت باشه الان علمی با ستاره شناسی دارن تحلیل میکنن خیلی خفنه

اگه قبل ازدواج چارت ازدواجتون تحلیل کنید هیچوقت این اتفاقا نمیوفته تو گوگل بزنید تعادل کیهانی راجبش ...

چه حرفای میزنی

با همه زناش مشکل داره

مشکل از تربیتشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

خب نباش دیگه حوصله داریا آخه از جاری چی در میاد دوستای دیگه پیدا کن جاری آخر با خنجر از پشت بهت میزن ...

واقعا درسته. 

عزیزم خودتو ب خاطر جاری جماعت خراب نکن. 

بشین زندگیتو کن. چ کار داری ب دعوای اونا. خودتو قاطی نکن. 

جاری کیه ک ب خاطرش زندکیتو خراب کنی. 

💩تو طرز تایپ کردنت 

سردرد گرفتیممممم

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
مثلا چیا رو میگه به بابا ننش‌؟ مه چی:ی یادش میده؟‌‌‌‌‌‌‌ حرفای خصوصییشو که آدمم به پدر مادر نمیگه پد ...

دامادسابق ما حرفهای مثبت18شون رو ب پدرمادرش میگفت ناکس.تف تو روی هول و بد ذاتش بیاد تحصیلکرده م بود اخرسرم ک بازنی ک باش بود رفت

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥