2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239100 بازدید | 499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیومدن که نیومدن!بهترحالا اومدنشون چیه!والا همچین پدرشوهر مادرشوهری میخوای چیکار؟برو خدارو شکر کن هی ...

واقعا .

یکی از نیومدنشون میناله یکی از تند تند اومدن و سرک کشیدن میناله .

من جای استاتر بودم کلامو مینداختم هوا .

تازه میگه تو بارداری دوبار دعوتم کردن .والا ما ۱۵ سال دعوتشون رو ندیدیم هیچ .دخالتشون رو هم همیشه دیدیم . تازه باید هفته ای یبار دیدنشون هم بریم  استاتر از ندیدشون تازه ناراحته 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
بالاشهرپولدارماشین خارجیمادرشوهرم معلم بودهپدرشوهرم مهندس شرکت برق بودهبازنشسته این بده

وقتی پول و سواد شعور نمیاره

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

حالا بنظرتون من سفت بزنم و بگم خوب کردم؟چیکار کنم شوهرم آشتی کنهمیخوام بی اهمیت جلوه بدم کارمواینم ب ...

به شوهرت بگو زندگی خودتو بچسب بلایی ک سر برادران اومده سر تو نیاد محلش نزار انگار ک اتفاقی نیافتاده اون میتونه ناراحت باشه ولی مهم اینه شما کار درست کردی

به همسرت بگو دلم را سپیده سوخت جوگیر شدم ولی راست میگی نباید میفرستادم البته اگر نمیفرستادم هم خودش تو گوشیش داشته بعدم اون تو قضیه بیمارستان و زایمان خیلی هوای منو داشت منم بعنوان اخرین لطفی که میتونستم بهش بکنم اینکارو کردم الان دیگه بیحساب شدیم زندگی اون دیگه ربطی به من نداره 

ولی به طور مخفیانه هوای جاریتو داشته باش 

مثلا چیا رو میگه به بابا ننش‌؟ مه چی:ی یادش میده؟‌‌‌‌‌‌‌ حرفای خصوصییشو که آدمم به پدر مادر نمیگه پد ...

پدر شوهر مادرشوهر من که عاشق اینن منو شوهرم جدل کنیم فقط باهم.... 

ی بار مادرشوهرم گفت بهش داد بزن سر و صدا کن گفتم من داد بزنم خودم قلب درد میگیرم دیگ هیچی نگفتن

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

بگو خوب به سلامتی ما فقط موندیم سر زندگیمون که اونم برو بگو بهشون ما هم از بقیه برادرات عقب نمونیم نمیبینی پدر مادرت زندگی پسراش براش هیچ ارزشی نداره. فقط شانس اوردی خواهر ندارن وگرنه خیلی بیشتر حرصتون میدادن 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
گفتم آخه چرا خودتو قاطی میکنی حق‌نداری‌ جلو دخترم بهم بگی خائن و این حرفانهایت برو به مادرت بگو محیا ...

به شوهرت بگومیخواستی کمک جاریم نکنم اهش بچروبگیره، یادت نیس سربچمون برام کاچی میاورد رسیدگی میکرد همین مادرت زنگم نزد،خب جاری نفرین میکرد میگفت حرومتون باشه اون کمکا یابچمونفرین میکرد،اونوقت جون بچت مهمتره یا حرفای اشتباهه اطرافیانت بترسونش ازا آه  مظلوم

۷۵.۹۲۸۰
حالا فرستادی حداقل پاک میکردی شوهرت نبینه

چیو

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دختر ندارم واقعا فرستادم که تو گوشی خود جاریمم هستبعدم پدر و مادرش با اون یکی جاریمم در حد دشمن بد ه ...

نمیدوتم چیکار کنی ولی عوض تو دلم خنک شد خوب کردی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین