چند روز پیش ی خانمی تاپیک زد با قد ۱۶۲ وزنش ۱۰۴ کیلو بود و رژیمش شروع کزده بود
سایزاشو نوشته بود
منم قدم ۱۶۲
ترازو خونمون وزنمو ۸۶ نشون میده ولی سایزم مث اون خانم بود
دور سینم ۱۱۷
دور کمرم ۱۰۷/۵
دور شکمم ۱۲۲
دور باسنم ۱۱۴ یا ۱۱۶ نمیدونم دقیق
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
اره عزیز میشه بستگی به سن و کلاژن بدن دارهاون خانم خیلی به نظرم خوب بوده با صدکیلو این سایزژنتیکم مو ...
من مثلا رزیمم میگیرم همهه چی میخورم
فقط کالریمو میبندم
ب نظرم پس سایزمون کم نمیشه ک
یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه این کار غلطه پروتیین باید باشهاین رژیمای کالری شمار ظلمه
پروتئنینم گرون اخه
مثلا من خودمو میگم
مرغ برام ممنوعه کامللل دکترم گف
گوشت کباب کوبیده اینا دوس دارم ک گرونه
عدسی و تخم مرغ میمونه ک چقد ادم بخوره🙁
عزیزم این سانتی که گفتی تقریباً سایز منه دور سینه ۱۰۰ دور باسن ۱۱۰ بقیه هم همین حدود ولی سایز لباسم ...
دور سینه من ۱۱۸
دور شکمت چنده؟
من لباسام هس دیگه
نوشته روش