2777
2789
عنوان

بخاطر این حرفا تا صبح نخوابیدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که شرایط طلاق نداری اصصصصلا دهن ب دهنش نشو بزار لجن واسه خودش زر بزنه اهمیت نده

شرایط طلاق دارم خانواده ام پشت منن دیشب بهش گفتم داری منو شکنجه میدی گفتی چیه میخوای مهریه بگیری زاارت

بگو نیاز به مدرک نیست کافیه بریم پیش مشاور بهمون میگه کی مشکل داره اگه مشکل از من بود بدون مهریه میرم اگر مشکل از تو بود تا قرون آخر مهریه رو ازت میگیرم

اون فهمیده تو طلاق نمی گیری اونه این کارها و می‌کنه بترسونش بذار بفهمه از طلاق ابایی نداری

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

من تجربه ای در اینباره ندارم پس سکوت میکنم

ولی بین اطرافیان خانمی رو داریم که برای بار سوم طلاق گرفتن چون هر سه مورد ادمای خوبی نبودن 

اگه مشکلتون اینه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
بگو نیاز به مدرک نیست کافیه بریم پیش مشاور بهمون میگه کی مشکل داره اگه مشکل از من بود بدون مهریه میر ...

تا حالا اسم مهریه نیاوردم هر دعوایی میگه دنبال مهریه هستی خدا شاهده از شوهر سابقم هزارتومن نگرفتم اینو بگو رسوای عالمم میکنه

شرایط طلاق دارم خانواده ام پشت منن دیشب بهش گفتم داری منو شکنجه میدی گفتی چیه میخوای مهریه بگیری زاا ...

جدی پس خیلی خوبه بعدم توروخدا مهریه میخوای چیکار از این الدنگ هرچی ازش دورباشب برا روح و روانت بهتره

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
با بزرگترای خونوادت در میان بزار، همه رو مطلع کن که این چجور آدمیه

چندبار خودش زنگ زده گفته بیا دخترتون ببرید اونا اومدن التماس من نرفتم چون وقتی اومدن گفت زنم هست خق ندارید ببرید همیشه بهم گفتن تموم کن تازه همه چیزو نمیدونن