2777
2789
عنوان

مگه همه مامان ها عاشق بچه هاشون نیستن پس چرا من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 103 پست
بعد از زایمان کلی هورمون بالا و پایین میشه و اکثر مادرها خفیف یا شدید درجاتی از افسردگی رو تجربه می ...

فکر نمیکنم مشاور کاری از دستش بر بیاد حداقل تجربه من تا اینجا زندگی از چندباری که مشاوره رفتم راضی نبودم

چه جالب شماهم مثل من بودین با این تفاوته که من بعضی وقتا ازش متنفر میشم وقتی گریه میکنه و ساکت نمیشه ...

عزیزممم،میتونم درکت کنم،واقعا سخته،مخصوصا بچه اول و کم تجربگی،من دخارم سنمو نمیگرفت،بیخواب بود،خودمم سزارینی،کلا خیلی اذیت شدم،اوایل تا ۶ماهگی چندشم میشد عوضش می کردم ،اینا حالات طبیعیه،درست میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بعد از زایمان طبیعیه عزیزم دلت برا قبل خودت تنگ شده من با گذشت دوسال با اینکه عاشقشم ولی برای روزایی ...

دقیقا دلم اون دختر شاد و میخواد که خوش هیکل بود 

میخندم شادم ولی وقتی تنها میشم خودم میدونم چقدر داغونم و چقدر خسته

اصن به قیافه نیست،دلیلش اذیت های نوزادی بچست،من خودم یادمه از فرط خستگی و بیخوابی اصلا حوصله نوزادمو ...

من ظاهرش هم به دلم نمیشینه ببین کل زندگیم هر نوزادی که میدیدم با هر شکلی با هر رنگ‌ پوستی خوشم میومد ازشون عاشقشون میشدم ولی نمیدونم از بچه خودم چه توقعی دارم که راضیم نمیکنه

من برای اندام قبل از بچه داشتنم تنگ شده،خوش هیکل بودم شبیه باربی،هی یادش بخیر،کلا پوکیدم،شکمم پر ترک ...

وای دقیقا منم همینم شکم آویزون پر ترک هیکل چاق

لباس هایی که دیگه اندازه نیست 

من ظاهرش هم به دلم نمیشینه ببین کل زندگیم هر نوزادی که میدیدم با هر شکلی با هر رنگ‌ پوستی خوشم میومد ...

ببین آدما خیلی کمالگراهستن،نمی دونم از بچت انتطار پری بهشتی داری یا چی ولی خب بچه به والدینش میره و در نهایت شبیه خودتون میشه،تازه بچه تا بزرگ شه کلی تغییر میکنه،سن بلوغ که قیافه ۱۸۰درجه تغییر می کنه

ای بابا،بزار شیش ماهش بشه،لپاش دربیاد،میخوای فقط بخوریش

ایشاا…نگاش که میکنم همش میگم مامان توروخدا خوشگل شو

همش از خدا همین و میخوام نمیدونم چرا آنقدر تو بارداری و بعد دنیا اومدن این بچه این موضوع برای من آنقدر پر رنگ شد

اره،درکت می کنم،منم اصن غافلگیر شدم با بارداریم،اضافه وزن ۲۰کیلویی،خراب شدن هیکلم و ادیتای نوزادم

دقیقا منم همش منتظرم همه چی مث قبل بشه ولی نمیشه

از چه نظر سخت نگیرم؟؟؟

ببین الان حساس شدی،انتظار بهترین هارو داری،کسی از گل نازکتر بهت نگه،بچت آروم باشه،منظورم اینه ریلکس باش،بی اهمیت باش به محیط،بچت بی قراری کرد استرسی نشو

من خودم کم تجربه بودم،الان اگه باز بچه بیارم نگرشم خیلی تغییر کرده

اگه امکانش هست بیشتر بمون پیش مامانتمعلومه کم تجربه ای،تا دوماه اگه میشه خودت و همسرت بمونید توی یه ...

خیلی دلم میخواست بشه ولی نمیشه 

خداکنه مامانم قبول کنه بیاد پیشم

2810