2777
2789
عنوان

مشکل لبم لطفاا بیاید

117 بازدید | 20 پست

لبم زخمه زخمه انقدر که کندم 

پوسته میده همش

خشک میشه ترک بر میداره 

ویتامین چشمی آ د استفاده کردم 

ژل دکتر ژیلا 

وازلین 

اینارو همرو استفاده کردم 

دیگه چی استفاده کنم ؟ 

کسی بوده مثل من باشه ؟ 

چیکار کردی خوب شدی ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب بدنت شاید کمه بیشتر آب بخور دائم لبت رو چرب کن روزی ۱۰ بار یا بیشتر روغن نارگیل و زیتون هم خوبه

اب که میخورم اب میوه شیر شیر کاکائو همه چی 

اما خوب نمیشه 

چرب میکنم اما فایده نداره

اب که میخورم اب میوه شیر شیر کاکائو همه چی اما خوب نمیشه چرب میکنم اما فایده نداره

من مامانم هم مث خودم بود میگف یه مدت کلا نکندم خشک شد دس نزدم بعدش رفته رفته خوب شد ولی من نتونستم نکنم هادت کردم

اب که میخورم اب میوه شیر شیر کاکائو همه چی اما خوب نمیشه چرب میکنم اما فایده نداره

راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه🥲

من یه تایمی یه دارو مصرف میکردم لبم وحشتناااااک خیلی بد خشک شده بود خیلی ترسناک بود واقعا از اون موقع پوست لبم کش اومد لبم بزرگ تر شد😂

دکتر اون موقع بهم آبرسان قوی برای پوست صورت داد که بزنم به لبم 

و بهم گفت روزی ۷ ۸ بار یا بیشتر اینو استفاده کن بعدشم کلی وازلین بزن روش 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
از هیچی استفاده نمیکنی یعنی ؟ من ۱۵ سالمه از ۱۲ سالگیم اینطوریم

مم سی سالمه از ده سالگیم اینجوریم هر چی به فکرت میزسه زدم به لبم درست نمیشه فقط باید صبر داشته باشی پوستشو نکنی

2810