2777
2789
عنوان

مگه همه مامان ها عاشق بچه هاشون نیستن پس چرا من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
افسردگی داری خودتو سرزنش نکن دنبال درمان باش کمک بگیر از مادر و دیگران

کاشکی همسرم و خانواده ام اصلا همه آدما میفهمیدن با یه مادر تازه کار که ممکنه افسردگی بگیره باید چیکار کنن 

کمک میکنن یعنی تا چهل روز عملا اونا کمک کردن از الان به بعد قراره خودم باشم و بچه یعنی از خونه مامانم برم خونه خودم

عزیزم حست کاملا عادیه خیلی زوده هنوز بزار یمدت که بگذره عادت میکنی ب روند زندگیت نی نی ام بزرگتر می ...

چه خوب خداحفظش کنه 

امیدوارم منم حالم خوب شه خیلی زود

کاشکی همسرم و خانواده ام اصلا همه آدما میفهمیدن با یه مادر تازه کار که ممکنه افسردگی بگیره باید چیکا ...

اگه امکانش هست بیشتر بمون پیش مامانت

معلومه کم تجربه ای،تا دوماه اگه میشه خودت و همسرت بمونید توی یه اتاق پیش مادر پدرتون

انقدر همه میگن ناخواسته باردار شدیم ادم تعجب میکنه

چجوری متاهلید و پیشگیری درست بلد نیستید 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

منم یادمه اوایل اصلا حسی به بچم نداشتم،بی خوابی ،درد ،ایناهمش مزید براین میشه که به بچت بی حس باشییو ...

چه جالب شماهم مثل من بودین با این تفاوته که من بعضی وقتا ازش متنفر میشم وقتی گریه میکنه و ساکت نمیشه دلم میخواد بزارمش یه جا آنقدر گریه کنه تا خسته شه ولی خب دلم میسوزه براش و سعی میکنم به هر طوری حتی تکون دادن زیاد ساکتش کنم

فقط هر حسی داری خواهشا بچه را دعوا نکن 

از کارما بترس 

از اینکه این بچه تنهاست و اون لحظه فقط با توئه و بی پناهه دعواش میکنی ترس های درونی براش ایجاد میکنی که تا ابد از وجودش پاک نمیشه 

از اینکه یکی پیدا میشه که شما رو اذیت کنه و درد بده

شما عشق و حال میکردی باید حواستو جمع میکردی 

بجه گناهی نداره 

وقتی میخای بدی مامانت بزرگش کنه عیبی نداره ببر بده بهش

یکم حالت بهتر میشه خودت دلتنگش میشی میری دنبالش و اذیتش هم نمیکنی

2810