2777
2789

@niniyar_2    

خداحافظ همگی

لطفا برای هنیشه تعلیقم کنین

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_2 خداحافظ همگیلطفا برای هنیشه تعلیقم کنین

اگه خودتو بکشی روت میشه بعدا توی صورت حضرت زهرا نگاه کنی صداش کن این روزا برای حضرت زهراس

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
اره عزیزم.29 تیر بدنیا اومد

بسلامتی😍😍😍

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

نمیتونم بگم اینکا رو نکن‌ چون خودم درجایگاهی نیسم کسیو منع کنم🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

ببین خیلی چیزا تو حال ادم تاثیر میزاره مثل کم خونی بی خوابی بیرون نرفتن تفریح نداشتن حتی درحد قدم زدن مقایسه کردن زندگی با بقیه و طرز فکر ادم ذهنیت و هورمون و.......

هر وقت این فکر اومد تو ذهنت سعی کن شیطون رو لعنت کنی ذهنتو خالی کنی به تهش فکر کن پادشاه باشی میری گدا باشی هم باز میری عزیزم عجله نکن

امیدوارم روزی برسه از شادی صدات بلرزه 😚😘😘😘😘

قربونت. شما منو میشناسی؟

عزیزم تاپیکتو دیده بودم نگران بودی بچت چیزی نشده باشه گفتم بپرسم حالشو

همون تایم ک افتاده بودم؟

اره ولی من چون مجردم ایده ای نداشتم که بگم بهت اون موقع ولی تو فکرت بودم که بچتون سالم باشه ازت بپرسم جای دیدمت

اره ولی من چون مجردم ایده ای نداشتم که بگم بهت اون موقع ولی تو فکرت بودم که بچتون سالم باشه ازت بپرس ...

قربونت برم. چقد برام خوشایند بود ک یادت مونده بودم🥺❤

امشب ب کوچولو تب داشت. براش دعا کن💋

التماس دعا🙏
قربونت برم. چقد برام خوشایند بود ک یادت مونده بودم🥺❤امشب ب کوچولو تب داشت. براش دعا کن💋

فدات🥹❤️منم خوشحال شدم برات خوشحایند بوده..حتما عزیزم ایشالا زودی تبش بیاد پایین🥹❤️

2810