2777
2789
قربونت برم. چقد برام خوشایند بود ک یادت مونده بودم🥺❤امشب ب کوچولو تب داشت. براش دعا کن💋

فدات🥹❤️منم خوشحال شدم برات خوشایند بوده..حتما عزیزم ایشالا زودی تبش بیاد پایین🥹❤️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
خیلی وقت بود وارد کاربریم نمیشدم.ولی اومدم بگم بخاطر هیچکس و هیچ چیز خودتو تموم نکن.. یاد ویدا افتاد ...

من بنظرم فیلم بود همش ، آخه اینا تو پول و خوشی غلت میزنن این کارا نمیکنن. واقعا کرد این کارو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فردایی اومدکه خیلی خیلی خوب بودچی؟؟

اونوقت حسرتش رونمیخوری؟!

خودتوحذف نکن یهومیبینی ورق برمیگرده طبیعبه دیگه آدم نفس کم میاره خسته میشه نق میزنه غرمیزنه وبی طافت میشه

امیدوارم حالتون بهتربشه

خوشگلم نکن آروم باش

هیچ چیز و هیچکس ارزششو نداره

یه نگاهی به نام کاربریت بنداز

یه نگاهی به تاپیکات بنداز

روح و روانتو درمان کن

تو که از فردا خبر نداری؟

نمیدونی چی میخواد بشه 

به خدا توکل کن و تلاش کن و زندگیتو ادامه بده

درست میشه

ببین ماها چقدر سعی میکنیم پشیمونت کنیم 

ببین چقدر برامون مهمی

دلت واسه خانوادت نمیسوزه

با خودت مهربون باش

خودت به خودت کمک کن 

با اینکارت هیچی درست نمیشه 

این افکار رو بریز دور

برات حمد میخونم🫂

من بنظرم فیلم بود همش ، آخه اینا تو پول و خوشی غلت میزنن این کارا نمیکنن. واقعا کرد این کارو؟

😐😐😐😐😐اسمش تو سایت بهشت زهرا هس ،اخبار هم نشون داده و بیمارستان.این حرفا چیه دیگ

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حتما زودتر برو مار و عقرب ها منتظرت هستند و دنبال یکی میگردند خودشون رو خالی کنند ،دیر نکنی فامیل ما خودکشی کرد اومد تو خواب خواهرش گفت تو اتاق پر از مار و عقرب هستم ،تو هم صاف میری کنار همون ،عجله کن زودتر 

ی وقت نکنی اینکارو صد در صد پشیمون میشی

گاهی فقط باید صبر کنی و بسپری بخدا

هیچ مشکلی و هیچ شرایطی همیشگی نیست

خدا گفته تو مشکلات از صبر و نماز کمک بگیرید

ایام فاطمیه س بحضرت زهرا میسپرمت🥺

خودکشی تو جامعه بشدت مسریه از کسی که خودکشی میکنه قهرمان نسازید مظلوم سازی نکنید کسی که افکار خودکشی داره نیاز به درمان داره به عنوان کسی که تو این یکسال تو اقوامم دوتا خودکشی موفق داشتیم اینو دارم میگم مراقب اطرافیانتون باشید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

عزیزم اگه پر از غمی بمن فکر کن ۹ماهه پدرم رو از دست دادم خانواده ام پراکنده شدن مادرم از خونه رفته و برادرام کم سن و سامان نگرفته اند و من این دردو تو سکوت و تنهایی دارم حمل میکنم و در واقع جز خدا هیچ یارو دوستی نداریم هیچکس حرفی نمیتونیم بکسی بزنیم . من داشتم بهترین روزای عمرمو سپری میکردم که پدرم فوت شد همزمان درحال بچه دارشدن بودم و اونم نشد ... همه ارزوهام رفت بر باد ... منم دل شکستم اما نه اندازه اونایی ک دلمو شکستن ولی جلو دشمنام باختم و از هم پاشیدم ۹ماهه کنج خونم ولی هروز بلند دادمیزنم خدایا کمک... من از مردم بریدم ...

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
2810