2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین مشکلو دارم 

خواستگارام‌خوب‌نیستن 

کسی رو هم ک من دوس دارم دوسم نداره 

در حالی ک همش تو محیط کاراموزیم کسی پیشنهاد نداده😐

ولی خب نمیدونم راهش چیه 

فقط تنها نیسی

بنظر من تحصیلات اونقد مهم نیس مخصوصا تو دانشگاهای پیزوری ایران که لیسانس گرفتن اب خوردنه

شما فرقی نداره پزشکی یا هرچی وقتی عاشق بشی اون طرف زیباترینه برات بی نقص ترینه و امیدوارم این حس عشق بی قید و شرط رو تجربه کنی

اطراف من کسایی بودن که پزشک بودن همسرشون گل فروش بود و خیلیم زندگی عاشقانه ایی داشتن

شما چون پزشک هستی صرفا امتیاز بالاتری نسبت به هیچ کس نداری همه به نوع خودشون زحمتکش و قابل احترامن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

چی بگم البته دوستامم خیلیاشون مجردن

صبر کن توکلت به خدا باشه

تو که خدا کمکت کرده بتونی دختر موفق و رو پایی بشی..خود خدام برات مورد خوب میفرسته

فقط تو ازدواج هر موقع بی خیال بشی و بگی دیگ میخوام درس بخونم از در و دیواره که برات خواستگار میریزه ...برای خودم این اتفاق افتاد

سلامكفويت تحصيلي و سطح درامد زوجين خيلي مهمههمه مشاورها ميگن

الان همسر من لیسانسه با یه شغل خوب

من دانشجوی ترم ۲ کارشناسی خانه دار

کفویت نداریم؟

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
بنظر من تحصیلات اونقد مهم نیس مخصوصا تو دانشگاهای پیزوری ایران که لیسانس گرفتن اب خوردنهشما فرقی ندا ...

اونکه صد درصد همه قابل احترامن 

من مادر خودم با کارگری خونه ی مردم منو بزرگ کرد نخواستم بگم ک مشاغل دیگه سطح پایینن

ولی تحصیلات برای من مهمه

چرا یکی بود ک نشد اونم

خب هنوز که درست رو تموم نکردی، انشالله تا فارغ التحصیلی، یکی هم رشته خودت قسمتت بشه، نشد هم انشالله مطب بزنی یا در کلینیک‌ها اینا مشغول بشی، هستن کسانی که مجرد و پزشک هستن و دنبال پزشک می‌گردن، من قبلا مرکز درمانی کار می‌کردم، کلی پزشک مجرد مرد بود که دنبال پزشک بودن برا ازدواج

صبر کن توکلت به خدا باشهتو که خدا کمکت کرده بتونی دختر موفق و رو پایی بشی..خود خدام برات مورد خوب می ...

آره کلا حضرت علی میگه دنیا مثل اسب سرکشه دنبال هرچی بری ازش دور میشیا دقیقا برا ازدواجم همینه انقدر تو فکرشم ک نمیشه

اونکه صد درصد همه قابل احترامن من مادر خودم با کارگری خونه ی مردم منو بزرگ کرد نخواستم بگم ک مشاغل د ...

اون دیگه ملاکهای شخصی شماس 

ولی سخته مردی رو پیدا کنین که هم وقتشو روی تحصیلات صرف کرده باشه هم توی کار و به درامد خوبی رسیده باشه

مگر اینکه حمایت مالی داشته یا سنش بالاس

تازه ۲۵ درسش تموم میشه بااون تحصیلاتی که شما میخاین و تازه داره وارد بازار کار میشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌