2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای که چقد پزشکا خودشونو دست بالا میگیرن

چون دست بالا هستن گلم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

اگه تهرانی راه روشن اسم بده 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

نگران نباش حالا چون تو اجتماع هستی بازم مورد برات پیدا میشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
کو پس چرا تو این چند سالی ک درس خوندم کسی تو بیمارستان منو ندید؟

یکی از فامیل های ما پسره ۴۰ سالش بود جراح ارتوپد 

دنبال دختر میگشت اخر با یک متخصص قلب ۳۴ ساله ازدواج کرد 

دیر نشده نگران نباش 

ب وقتش انشالله بخت و قسمت خوب نصیبت بشه عجله نکن 

فعلا امضا ندارم
ازدواج که مسابقه نیستتا کسی که هم کفو خودتونه پیدا نکردید ازدواج نکنید.ازدواج نکردن خیلی بهتر از ازد ...

منم ناراحتم از اینکه آدم هم کفو نیست دیگه 

نخواستم ازدواج کنم ب هر قیمتی

خب همون چیزی ک میخوام نیستهمه هم میگن بری سرکار پیدا میشه ولی من ک چشمم آب نمیخوره

عزیزم ربطی به شغل نداره واقعا قسمته 

من نمیخام یکیو بکوبم یکیو بالا ببرم خودم محصلم دارم به سختی درس میخونم تایپکامم نگاه کنی میبینی پشتوانه ای هم ندارم

ولی به چشم دیدم یه خانومی که وکیل هستن چشم رنگی و بور واقعا خوشگل هست با موقعیت اجتماعی خوب وضع عالی 

خواستگار مناسبی نداره اصلا 

بعد یکی با هیچ آپشن مثبتی نه تحصیلات نه پول... کرور کرور خواستگار خوب ریخته واسش

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست