2777
2789
آره فکر کن بیچاره ها خسته تازه شام انتظار قرمه سبزی با گوشت یا زرشک پلو داره

خداوکیلی خودم چند بار بیمارستان  بودم هر دفعه  اومدم خونه تا یه هفته بعدش جون نداشتم تکون بخورم ،خیلی سخته بیمارستان بودن چه مریض باشی چه همراهش ،طرف احتمالا برای خودشون همچین غذایی گذاشته انتظار نداشته روز اول بیان و بمونن برای غذا فکر می‌کرده میرن  ،هم موندن هم ناراحت شدن بخاطر نوع غذا خب ناعادلانست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کباب رو کی خورد پس؟ والا حق داری ناراحت بشی الان همینا که گارد گرفتن مطمئنا خودشونم بودن ناراحت میشد ...

بخدا که این دیگت ته بیشعوری من باشم دیگه پامو نمیزارم گلایه هم میکنم که نگن خره نفهمید

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
کار درست شما میکنیمنم همینم ولی خب اولین و آخرین باره کلا رفتم اونجاحالا جالب اینجای ی عمل دیگه هم د ...

بخدا دیوانه ای اگه بری

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بخدا که این دیگت ته بیشعوری من باشم دیگه پامو نمیزارم گلایه هم میکنم که نگن خره نفهمید

من حتی به همسرمم گلایه نکردم

ولی خب دفعه دیگه بگه میگم لطفا تو بیمارستان بریم و برگردیم

مطمئنم همسرمم بیمارستان میرفت

چون داشت به آقاهه میگفت من دیر خبر دار شدم که عمل کردی وگرنه تو بیمارستان میومدم پیشت

دقیقاحالا برخوردشون گرم و خوب ولی خانم خونه این کارو کرد خیلی ناراحت شدمتازه در مورد پسرش درد و دل ک ...

ما جنوبیم اکثرا عید مهمون سرزده دارم شوهرم کلی دوست و اشنا داره که شب و نصف شب و تو ظهر میان مثلا خرید کردن یهو سر ظهر زنگ میزنن که نهار میان بخدا حتما ماهی و مرغ و مخلفات  مزه داره شده دارم سریع با کلی دسر میزارم با شوهرم فقط بدو بدو میکنم کلی هم خوشحال میشم موقعی که اضافه بیاد میزارم برا تو راهشون  ما پذیرایی از میهمان برامون خیلی مهمه برا همین خودمم اگه برم جایی برم احترام نزارن دیگه پامو نمیزارم 

ی وقت هست خونه یکی میری ک شاید نداشته باشه تو اون خونه حتی اگه نون و ماستم بخوری حکم بره کبابی داره و خودت خجالت میکشی ک چرا رفتی ک باعث خجالتشون بشی 

ولی

ی وقت دیگه هست طرف داره و ... 

بقول خودت تازه قربونی کرده ی گوسفند متوسط ۲۰ و خورده ای کیلو گوشت داره 

پس بدون اون گداصفت بوده و از قصد بی احترامی کرده

ی وقت هست خونه یکی میری ک شاید نداشته باشه تو اون خونه حتی اگه نون و ماستم بخوری حکم بره کبابی داره ...

دقیقا میگم همسرم بخاطر همین خانم خونه فامیلش نمیرفت

خواهرراین آقا تو عروسی گریه میکرد که ما فقط همو داریم چرا رفت ووآمد نمیکنید

و منم برا زحمت دادن نرفته بودم برا عیادت رفته بودم

ولی نظرات رو خوندم بعضی ها چقدر توهین کردن بهم که متوجه شدم امثال این خانم زیاده

گفتن کگوقت مناسبی نرفتی ولی دوتا عروساش و ۶تا نوه هاسم همونجا بودن درصورتی که من از شهر دیگه رفتم برا اولین بار به احترامشون حتی بچه هامم نبردم گفتم اذیت نشن

دقیقا میگم همسرم بخاطر همین خانم خونه فامیلش نمیرفتخواهرراین آقا تو عروسی گریه میکرد که ما فقط همو د ...

ولشون کن بآو 

خب یکیشون مریض بوده یکی دیگشونم مراقب بوده اونیکیا چی میتونستن اندازه ی کف دست از گوشته ببرن و تیکش کنن 

اگه میزاشتی فرداش یا پس فرداش می‌رفتی بهتر بود ولی بازم این دلیل نمیشه برای بی احترامیشون

ولشون کن بآو خب یکیشون مریض بوده یکی دیگشونم مراقب بوده اونیکیا چی میتونستن اندازه ی کف دست از گوشته ...

همسر من کلا ی عادتی داره بقول خودش میخواد سوپرایزم کنه یا چی هرجا میریم نمیگه

مثلا خواست ببره عیادت خواهرش الکی گفت میخوام بریم اسم ی شهر دیگه رو آورد

کلا همینطور با من کل کل میکنه

من نمیدونستم این خانم این شکلیه رفتارش .چون همسرم اصلا تعجب نکرد

متاسفانه ما خیلی کم روییم چیزی نگفتیم ولی دیگه هم نرفتیم خونشون

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
2810