2777
2789
ما میریم عیادت یه ساعت میشینیم بر میگردیم هیچ وقت نمیمونیم برای وعده غذایی خیلی زشته به نظرم اونا بع ...

آره فکر کن بیچاره ها خسته تازه شام انتظار قرمه سبزی با گوشت یا زرشک پلو داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر فرد شکم پرستي هستی تازه میگه همون مرغ زرشک پلو می‌کرد خودت خونه واسه خودت قرمه سبزی با گوشت و ز ...

😂😂😂😂

چندتا مغازه دارن

و شما کجا میدونی من شکم پرستم😂😂

واقعا خندم گرفت ببخشید

اصلا داغ کردنتون رو درک نکردم برام بامزه اومد

بعد میگم گوسفند رو جلو خودم داشت خورد میکرد چی رو نداشت

چقدر فرد شکم پرستي هستی تازه میگه همون مرغ زرشک پلو می‌کرد خودت خونه واسه خودت قرمه سبزی با گوشت و ز ...

بحث شکم پرستی نیست عزیزم بعضی ادب مهمون داری ندارن من باشم اگه مرغ درست کنم کلی معذرت خاهی میکنم بعدم سهم گوشت قربونی بهشون میدم چون احترام میهمان برام مهمه ادم برا شکم نمیرع این همه راه میری عیادت اونم باید ادب داشته باشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من اولین بار و آخرین بار بود کلا که می رمدیگه عمرا نمیرمهمسرم کلا از فامیل پدری همین آقا که مریض بود ...

شوگرنه ظاهرا نمی‌خواست بره عیادت رفته بود کباب بزنه به بدن😐😂🤣 بهش بگو خوش گذشت؟ قلیون  و منقل هم براه  بود؟

همین شماها که به اسی میگید سخت گرفتی خودتون مهمونی بگیرید یا برید کمتر از دو مدل و سالاد سوپ ژله نب ...

بخدا اصلا بحث غذا نیست

بحث اینه نخواستی غذا گوشتی درست کنی مجبورت نکردن قرمه سبزی با مرغ درست کنی که پایه قرمه سبزی گوشته

بابا همونو اصلا آبپز میکردی می آوردی

😂😂😂😂چندتا مغازه دارنو شما کجا میدونی من شکم پرستم😂😂واقعا خندم گرفت ببخشیداصلا داغ کردنتون رو د ...

حالا اون جا ش نمیدونم پول داره یا ن ولی فکر کن خسته باشی چیزی تو خونه نباش آدم بمونه اصلا پول نباش حرصم گرفت شرمنده

😂😂😂😂چندتا مغازه دارنو شما کجا میدونی من شکم پرستم😂😂واقعا خندم گرفت ببخشیداصلا داغ کردنتون رو د ...

احتمالا خودشون هم از اونان که حوصله مهمونو ندارن البته دوست دارن برن مهمونی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شوگرنه ظاهرا نمی‌خواست بره عیادت رفته بود کباب بزنه به بدن😐😂🤣 بهش بگو خوش گذشت؟ قلیون و منقل هم ...

نه کلا عادت این خانم رو میدونست

بعد با خنده بهم گفت قرمه با مرغ خوردی😂

کلا من و شوهرم کبدمون چربه گوشت زیاد میخوریم که نباید بخوریم

اصلا بحث گوشت و مرغ نیست

بحث اینه غذا ی گوشتی نخواستی درست کنی خوب خورش مرغ درست میکردی

آخه قرمه با مرغ😂

2810