2777
2789
من دندونای جلوم نیاز به عصب کشی داره به نظرت با اون وجود میتونم اورتو کنم اول درست کنم بعد ؟

دکتر ارتودنسی اول میفرسته دندوناتو درست کنی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو بار ..یه بار هزینه نگرفت ..یه بار گرفت ..ولی اون دوبار هم واقعا با چیزای سفت کنده نشد ..داشت برنج ...

منکه از ترسم اصلا سمت چیزای سفت نمیرم اجیلم پودر کردم دیگه نمیدونم تا کی میتونم مقاومت کنم ورعایت

اخه قالب بگیره قالبشو از رو دندونای الانم میگیره من میخوام درست بشه نمیخوام اینا همینطوری ثابت بمونه ...

مگه خیلی برگشته دندونات؟؟؟ اگه خیلی کج نشده ول کن برو همون پلاکو زود بگیر . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
مگه خیلی برگشته دندونات؟؟؟ اگه خیلی کج نشده ول کن برو همون پلاکو زود بگیر .

نه خیلیم برنگشته اما خب پلاکو از رو دندونای الانم قالب بگیرن مگه همینا ثابت نمی مونه؟

الان دندونای فک بالام برگشته. بدبخت شدم باید ۴۰ میلیون بدم باز

وای قدر ندونستی 

من واسه همین ارتودنسی چند سال چشم انتظاری کشیدم تا پول دستم بیاد قبلش هم کلی دندونام ترمیم و عصب کشی و جراحی میخواست تا بلاخره تونستم‌ ارتودنسی کنم الان مثل چشمام مراقبشونم مدام مسواک معمولی و بین دندونی و نخ دندون استفاده میکنم و اصولی غذا میخورم😂باید قدر دونست تو این اوضاع واقعا

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
اخه قالب بگیره قالبشو از رو دندونای الانم میگیره من میخوام درست بشه نمیخوام اینا همینطوری ثابت بمونه ...

وای قدر پلاکامو بدونم پس تو این گرونی 🥺🥺

خو واس من نشکست که اون میگه ک رعایت کنی . وگرنه موز ک سفت نیست . تازه من ۴ بارم جراحی کردم داخل لپام ...

اخ اخ همین نخ دندون کشیدن  با وجود اون سیما حس میکنم خیلی سخته ن؟اره مسواک ارتودنسی باید بخرم انشالله هفته آینده کامل براکتارو نصب میکنه برامد

وای قدر ندونستی من واسه همین ارتودنسی چند سال چشم انتظاری کشیدم تا پول دستم بیاد قبلش هم کلی دندونام ...

اره واقعا باید قدر دونست 

من یه اشتباه دیگه هم که کردم این بود که دندون عقلامو قبلش نکشیدم واسه همینم انقدر سریع داره برمیگرده

نه خیلیم برنگشته اما خب پلاکو از رو دندونای الانم قالب بگیرن مگه همینا ثابت نمی مونه؟

خوب وقتی خیلی کج نیست همینارو ثابت نگه دار . بری کلی هزینه ارتو بدی دوباره؟ تازه اگه قبول کنه 

نه عکس ندارم ولی قشنگ میفهمم تغییر کرده از اون حالت چندماه پیشش کامل دراومده

زودتر اقدام کن حالا سیم پشت دندونی بزاره برات یا قالبتو عوض کنه چون صد درصد قالبتم دیگه دندون نگه نمی داره

خوب وقتی خیلی کج نیست همینارو ثابت نگه دار . بری کلی هزینه ارتو بدی دوباره؟ تازه اگه قبول کنه

گفتم شاید یه راه دیگه باشه که بدون ارتو درستش کنه اخه اونقدرم کج نشده که براکت بخواد☹️