2777
2789
کلا این شکلی غذا میخوری؟یا فقط اوایل کش عوض کردن؟من فقط یک ماه اول درد داشتم بعدش اوکی شدم

خاهر من فعلا دوتا براکت دارم😅یکیش کشش دقیقا رو دندومه یعنی دندونام رو هم میذارم اونو حس میکنم هنوز چیزی ندارم انقد مسخره بازی درمیارم میترسم کامل نصب کنه از گشنگی بمیرم😑

زودتر اقدام کن حالا سیم پشت دندونی بزاره برات یا قالبتو عوض کنه چون صد درصد قالبتم دیگه دندون نگه نم ...

اره قالب قبلیمو که اصلا ندارم افتاد چهار تیکه شد انداختمش😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا باید قدر دونست من یه اشتباه دیگه هم که کردم این بود که دندون عقلامو قبلش نکشیدم واسه همینم ...

تو این اوضاع خیلیا نمیتونن یه عصب کشی رو انجام بدن چه برسه ارتو...خدا خودش کمکمون کنه

ایشالا که میری و باز درست میشن و کلی مراقبشون باش😂❤

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
تو این اوضاع خیلیا نمیتونن یه عصب کشی رو انجام بدن چه برسه ارتو...خدا خودش کمکمون کنهایشالا که میری ...

اره واقعا ارتودنسی از جراحیای زیبایی گرونتره الان😂😐

مرسی ایشالاااا

اخ اخ همین نخ دندون کشیدن با وجود اون سیما حس میکنم خیلی سخته ن؟اره مسواک ارتودنسی باید بخرم انشالل ...

نه واس نخ دندون کشیدن یه چیزی قلاب مانند هست که راحت نخو از داخل سیم رد کنی . اما من نداشتم همون با دست رد میکردم . ببین مسواک حتما بزن حتی اگه وقت نداری و تنبلی میکنی یه مسواک خالی با اب بزن  ک غذا نمونه بین براکتا 

من خودم ۴ تا مسواک داشتم .یکی خونه یکی محل کار یکی داخل کیفم یکی خونه مادرشوهرم گذاشته بودم 🤣🤣 چون تایم آواره بودنم بود دقیقا . جای مشخصی نداشتم که از قبل بدونم امشبو کجا میخام بمونم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
خاهر من فعلا دوتا براکت دارم😅یکیش کشش دقیقا رو دندومه یعنی دندونام رو هم میذارم اونو حس میکنم هنوز ...

با دندونهای گردونی بجو بره بابا😂😂عادت میکنی فقط غذای سفت نخور لقمه‌های کوچولو بگیر هیچی نمیشه دندونات هم کم کم عادت میکنن

تو این اوضاع خیلیا نمیتونن یه عصب کشی رو انجام بدن چه برسه ارتو...خدا خودش کمکمون کنهایشالا که میری ...

من دوتا دندون سوراخ دارم به عصب نرسیده . دکترم یه ساله گفته برو متخصص ریشه چک کنه .اگه ب عصب نرسه بدون عصب کشی برات پر میکنن اما میترسم برم گرون بگیره متخصص ریشه😔😔😔

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من دخترم ۱۴ سالشه بیرون گرونه میگن دانشگاه تهران هم چندسال بعد وقت میده چ خاکی سرم بریزم

دانشگاه وقت بگیر .اگه مطب شد ک بهتر .نشد ببر دانشگاه . نه بابا نهایت یک سال طول بکشه

گفتم شاید یه راه دیگه باشه که بدون ارتو درستش کنه اخه اونقدرم کج نشده که براکت بخواد☹️

بیخیال باش بابا برو پلاک بگیر اما درست و مرتب استفاده کن .

من دوتا دندون سوراخ دارم به عصب نرسیده . دکترم یه ساله گفته برو متخصص ریشه چک کنه .اگه ب عصب نرسه بد ...

عزیزم حتما برو اگه به ریشه برسه و نیاز به عصب کشی پیدا کنه که هزینه‌ش واویلاست...الان هزینه یه عصب کشی ۵ تومنه بخدت چند روز دیگه پونصد تومن روش میکشن

من خودمم دندون سوراخ داشتم به عصب نرسیده بود دکترم جراح بود خودش ترمیم کرد

برو ایشالا که ترمیم لازمه

نظرات کاربراش نوشته سه سال وقت میدن

شهر دیگه وقت بگیر اگه میتونی رفت امد کنی . الان ما قزوینیم تو علوم پزشکی انجام میدن اما نمیدونم چند وقت طول بکشه نوبت بدن. 

عزیزم حتما برو اگه به ریشه برسه و نیاز به عصب کشی پیدا کنه که هزینه‌ش واویلاست...الان هزینه یه عصب ک ...

بخدا دوبار نوبت گرفتم نرفتم . اصلا روحیه ندارم بخدا 

من قبلا سرکار میرفتم حقوق داشتم دستم جیب خودم بود  یه ماهه بیکار شدم. الانم ک باید شوهرم خرجمو بده غصه ی عالم گرفته منو 😭😭😭 روم نمیشه بهش بگم پول بده . اونروز پیامک زدم  واس خرجی خونه پول بده ۲ تومن زد.دیگه شب اومد دعواش کردم گفت هر وقت خواستی بگو بزنم دوباره .گفتم تو ک میدونی من روم نمیشه بگم پول بده . حداقل بیشتر بزن .دو تومن پوله چیه آخه  . الان حس میکنم ب غرورم برخورده😥😥😥

نه واس نخ دندون کشیدن یه چیزی قلاب مانند هست که راحت نخو از داخل سیم رد کنی . اما من نداشتم همون با ...

مسواک همیشه میزنم حتی بعد خوردن چیزای شیرین یا چسبنده نخ دندانم گاهی ولی خب درسته بعد ارتودنسی باید خیلی بیشتر از قبل مراقب بود