2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه شما چقد شدتا ۶ماه بنطرتون میشه اوکی بشه؟

یه فک ۳۵

تا ۶ ماه کلی تغییر میکنه اما فکر نکنم در بیارن براکت‌‌ها رو کلا بستگی به نوع دندونها داره

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
نه زیاد تغییرنکرده ارتودنسی متحرک چطوریه؟

سرچ کن نت میبینی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خسته نباشی برو دوباره قالب بگیره .چرا شکستی پولت زیادی کرده بود؟ دکتر من همون شکسته ش هم درست میکرد ...

اخه قالب بگیره قالبشو از رو دندونای الانم میگیره من میخوام درست بشه نمیخوام اینا همینطوری ثابت بمونه☹️

قاب داشت میخواستم بشورمش از دستم افتاد چهار تیکه شد گفتم دیگه درست بشو نیست😂

من دندونای جلوم نیاز به عصب کشی داره به نظرت با اون وجود میتونم اورتو کنم اول درست کنم بعد ؟

باید با دکتر ارتودونسی بپرسی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خب اگه بشکنه باز مکافاته دیگه هزینش به کنار درمان طولانی ترمیشه

خو واس من نشکست که 

اون میگه ک رعایت کنی . وگرنه موز ک سفت نیست . 

تازه من ۴ بارم جراحی کردم داخل لپام تا یه سال پاره بود سیم گذاشته بودن داخل لپام 

تنها سختیش این بود با قاشق کوچیک غذا میخوردم🤣 

اهان اینارم بگم حتما حتمااا مسواک بزن .نخ دندون خیلی مهمه .مسواک بین دندونی از دکترت بخر استفاده کن . وگرنه دو سال بعد باید کلی خرج پوسیدگی دندونات بکنی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
همین سیما؟

ن قالب بیرنگه