2777
2789
بخدا خوبه واس منو ببین چ داغون بودن

باز برا تو بالاییت خوب بودن شاید تو عکس واضح نیوفتاده ولی برا منم کج وکوله ان هم بالا هم پایین متمایل شدن به سمت راست عکس opgقشنگ شدت بهم ریختگیا رو نشون داد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا خوبه واس منو ببین چ داغون بودن

من رفتم از مسواکای بین دندانی خریدم کوچکترین سایزشم از بین دندوناجلوم رد نشدن اون اخریام رد شد ولی خون اومد از لثه هام طبیعیه؟یه مسواک مثلا نرم خریدم از داروخانه ولی اصلا نرم نیست اورال بی هم بود 😐

باز برا تو بالاییت خوب بودن شاید تو عکس واضح نیوفتاده ولی برا منم کج وکوله ان هم بالا هم پایین متمای ...

نه بابا کجا صافه دوتا دندون خرگوشی ها جلو بودن اون یکی ها عقب 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من رفتم از مسواکای بین دندانی خریدم کوچکترین سایزشم از بین دندوناجلوم رد نشدن اون اخریام رد شد ولی خ ...

بابا قرار نیست از بین دندونات رد بشه 😅😅. اسمش بین دندونیه . باهاش پشت سیم و براکتارو مسواک کن  

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من رفتم از مسواکای بین دندانی خریدم کوچکترین سایزشم از بین دندوناجلوم رد نشدن اون اخریام رد شد ولی خ ...

دکترت اینارو واست توضیح نداده؟ 

اصلا ما ک جلسه اول رفتیم خودش مسواک داد بهمون .

بابا قرار نیست از بین دندونات رد بشه 😅😅. اسمش بین دندونیه . باهاش پشت سیم و براکتارو مسواک کن

یه ساعت داشتم کلیپ میدیدم خاهر دکتره از بین دندونا میگفت رد کنید رو مدل زنده هم اجرا میکرد😐قشنگ بین دندوناش میرفت تمیز میکرد 

دکترت اینارو واست توضیح نداده؟ اصلا ما ک جلسه اول رفتیم خودش مسواک داد بهمون .

چرا گفت ولی خب عملی نشون نداد من خودم اومدم کلیپ دیدم بزن توکلیپا قشنگ رد میکنن بین دندونارو میکشن حالت رفت وبرگشتی 

چرا گفت ولی خب عملی نشون نداد من خودم اومدم کلیپ دیدم بزن توکلیپا قشنگ رد میکنن بین دندونارو میکشن ح ...

نه بخدا واس یسن دندون نیست . اخه  یکی دندوناش فاصله داره یکی دندوناش بهم چسبیده س 

اصلا بذار من از دکترم بپرسم بهت بگم خودتم رفتی بپرس 

بعد اگه قراره بین دندونا بکشی چرا فقط واس ارتودنسی استفاده میشه؟ اونطور باشه ک همه باید استفاده کنن

چرا گفت ولی خب عملی نشون نداد من خودم اومدم کلیپ دیدم بزن توکلیپا قشنگ رد میکنن بین دندونارو میکشن ح ...

اون واس اونایی هست ک دندوناشون فاصله داره .شما نخ دندون بکش .بعدم وقتی مسواکو ب حالت عمودی بکشی بین براکتا  فرچه ش بین دندواتم تمیز میکنه حتما قرار نیست کل مسواکو بکنی وسط دندونات لثه هاتو داغون کنی . 

دیگه نمیدونم چی بگم از دکترت بپرس . 

اون واس اونایی هست ک دندوناشون فاصله داره .شما نخ دندون بکش .بعدم وقتی مسواکو ب حالت عمودی بکشی بین ...

ن دیگه نکشیدم فقط کنارای براکتاوسیماروتمیز میکنم باهاش اون چنتای اخر میره بینشون ولی نمیکشم برم ازش بپرسم عیب نداره بکشم اونارو یا ن چون واقعا خورده های غذا باهاش درمیومدن 

ن دیگه نکشیدم فقط کنارای براکتاوسیماروتمیز میکنم باهاش اون چنتای اخر میره بینشون ولی نمیکشم برم ازش ...

نخ دندون بکش