2777
2789
با دندونهای گردونی بجو بره بابا😂😂عادت میکنی فقط غذای سفت نخور لقمه‌های کوچولو بگیر هیچی نمیشه دندو ...

اره همینام الان خیلی بهتر شدن شب اول میترسیدم نمیتونستم چیزی بجوام گشنم بود وااای کم مونده بود گریه کنم 😂

بخدا دوبار نوبت گرفتم نرفتم . اصلا روحیه ندارم بخدا من قبلا سرکار میرفتم حقوق داشتم دستم جیب خودم بو ...

عزیز من دوباره میری سرکار و همه اینا برات جبران میشه فعلا برو به دندونت برس تا سال دیگه معلوم نیست چقدر گرونتر بشه:)

من خودم اگه بیمه نبودم عمرا میتونستم مشکل دندونامو رفع کنم خداروشکر دکترم با بیمه‌های تکمیلی قرارداد داشت با همون بیمه درستش کردم کارش هم خوب بود🥲

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه واس نخ دندون کشیدن یه چیزی قلاب مانند هست که راحت نخو از داخل سیم رد کنی . اما من نداشتم همون با ...

سلام عزیزم خوبی من رفتم یه فکمو ارتودنسی کرد دیشب میخاست مسواک مخصوص بخرم همسرم رفته بود داروخانه میگفت ۱ تومن بوده باز ۳تا سری جداهم داشته اونام ۵۰۰😐میخاستم ببینم شماهم همینقدر گرون خریدی؟

سلام عزیزم خوبی من رفتم یه فکمو ارتودنسی کرد دیشب میخاست مسواک مخصوص بخرم همسرم رفته بود داروخانه می ...

نه مسسواک بین دندونی بخر 

اکثر تجهیزات پزشکی ها دارن . حدود ۳۰۰ باید باشه ۶ تاش 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
نه مسسواک بین دندونی بخر اکثر تجهیزات پزشکی ها دارن . حدود ۳۰۰ باید باشه ۶ تاش

امروز درباره تحلیل لثه خوندم خیلی ترسیدم نوشته بود بخاطر مسواکای سفت و جهت نادرست مسواک زدنه میترسم نکنه بعد ارتودنسیم لثه هام تحلیل برن و درگیر پیوند لثه شم اون مسواک تنهاش ۳۰۰ بوده گفته نرمه میگم حالا اینهمه هزینه و سختی میکشم همونو بخرم بهتر نیس

امروز درباره تحلیل لثه خوندم خیلی ترسیدم نوشته بود بخاطر مسواکای سفت و جهت نادرست مسواک زدنه میترسم ...

ربطی ب نرمی و سفتی نداره .تو اونو ب لثه نمیزنی که باید فاصله بین ارتودنسی و دندونو باهاش تمیز کنی . واس دندوناتم مسواک سافت بخر . یا مسواک بچه بخر ک نرم تره . 

باز هر طور راحتی اما من هم گرونش استفاده کردم هم ارزونش جفتشون یکی بوده .بعد اینکه نهایت هر ۶ ماه باید تعویضش کنی بلا استفاده میشه . پس ارزونشو بگیر دلت نسوزه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ربطی ب نرمی و سفتی نداره .تو اونو ب لثه نمیزنی که باید فاصله بین ارتودنسی و دندونو باهاش تمیز کنی . ...

نمیدونم خیلی میگردم تونت یجورایی پشیمون شدم میترسم تحلیل لثه داشته باش یا پوسیدگی شدید بگیرم😔یهو به سرم میزنه بگم بریم همه رو دربیاره برا شما دندونم کشید؟من بجز نیش نهفته دوتا باید بکشم انگار افسردگی گرفتم بااینکه کلی ذوقشو داشتم 

نمیدونم خیلی میگردم تونت یجورایی پشیمون شدم میترسم تحلیل لثه داشته باش یا پوسیدگی شدید بگیرم😔یهو به ...

بابا اصلا مسواک ربطی ب لثه نداره . اونو ب لثه ت نمیزنی ک . کی رو دیدی با مسواک و ارتو لثه ش تحلیل بره

من خودم جزو اونایی بودم ک تایم طولانی براکت رو دندونام موند . ۳ سال و نیم ارتودنسی داشتم الانم دندونام سالمه 

من فقط دندون نیش نهفته داشتم جراحی کردم دندون نکشیدم اما جراحی دیگه ای داشتم . نترس استرسم نداشته باش هیچی نمیشع .  تو نتم نچرخ . تو نت چرت و پرت زیاد هست

بابا اصلا مسواک ربطی ب لثه نداره . اونو ب لثه ت نمیزنی ک . کی رو دیدی با مسواک و ارتو لثه ش تحلیل بر ...

اخه دیروزم بهم گفت کمی تحلیل لثه داری اومدم دیگه تونت گشتم وهی جلوآینه نگاه کردم و کلا بخاطر کشیدن دندونام ناراحت بودم اینم اضافه شد بهش یه حال سگی دارم😑ولی خب دندونام واقعا کج وکوله ان میگم شما بعداز هر چیزی که میخوردی نخ دندان ومسواک میزدی؟اینکه درروز ۴یا ۵بار خمیر دندون بخوره به دندونا عیبی نداره؟

اخه دیروزم بهم گفت کمی تحلیل لثه داری اومدم دیگه تونت گشتم وهی جلوآینه نگاه کردم و کلا بخاطر کشیدن د ...

من دروغ چرا شاید روزی دوبار خمیر دندون میزدم . ولی بعد هر غذا مسواک با اب خالی میزدم . نخ دندون شب میکشیدم فقط . اخه من همش سرکار و بیرون بودم .نمک هم لثه رو سفت میکنه ها . من الانم اکثرا با نمک مسواک میزنم خمیر زیاد استفاده نمیکنم

من دروغ چرا شاید روزی دوبار خمیر دندون میزدم . ولی بعد هر غذا مسواک با اب خالی میزدم . نخ دندون شب م ...

منم شنیدم نمک خیلی خوبه گفتم نهایت اول صبح واخرشب باخمیر دندون درطول روز با نمک مسواک کنم این وضعیت دندونا ولثه هامه 

منم شنیدم نمک خیلی خوبه گفتم نهایت اول صبح واخرشب باخمیر دندون درطول روز با نمک مسواک کنم این وضعیت ...

خوبه ک دختر . واس من خیلییی کج بود . فازت چی بود رفتی ارتودنسی . فک پایینت یکم کجه که اونم دیده نمیشه موقع خنده

خوبه ک دختر . واس من خیلییی کج بود . فازت چی بود رفتی ارتودنسی . فک پایینت یکم کجه که اونم دیده نمیش ...

😐ن بابا توعکسم معلومه چقد داغونن دقت کن دوتا دندون بالا خرگوشیام کجن به سمت راست موقع خندیدن وسط خط لبم نیستن همونجام یه نیش نهفته دارم 

😐ن بابا توعکسم معلومه چقد داغونن دقت کن دوتا دندون بالا خرگوشیام کجن به سمت راست موقع خندیدن وسط خط ...

بخدا خوبه واس منو ببین چ داغون بودن