2777
2789
عنوان

کسایی ک چند سال پشت کنکور بودن بعد قبولی حالتون چطور بود🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 119 پست
من پشت کنکور نبودم ولی سال کنکورم خیلی سخت گذشت بهم، الان سال ۲ دانشجوییمه و خب طبیعتا استرسم بابت ن ...

چ رشته ای

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

عزیزم میدونی وضعیت مهاجرت هوشبری چطوره؟

چون من نسبت به پرستاری هوشبری و ترجیح میدم اما برا مهاجرت موندم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا😍😍😍😍😍😍 وای کلی ذوق کررم دوستت دانشجو این رشته هست چی میگ ؟؟؟؟؟؟

آره عزیزم

میگه از لحاظ سختی کار نسبت به رشته های دیگه علوم پزشکی سبک تره کارش

از لحاظ در آمد و آسونی مهاجرت واقعا عالیه

یه آزمونی هم انگار هست برای دانشجوها که میتونن توش تخصص بگیرن و مثل یه پزشک متخصص بیهوشی کار کنن

اسم آزمونش رو یادم نیست ولی

🦦
چند وقت ی بار میایی خونتون عشقم؟؟؟؟؟عاره مادرم خوشحال شده فقط نمیدونم چجوری از هم دیگ دور شیم خیلی و ...

منم خیلی وابستم برا همین هر اخر هفته میام

یا نهایت دیگه دو هفته یه بار میام

چون نمیشه تحمل کرد

حداقل اوایل چند ترم رو زود زود بیا

چند وقت ی بار میایی خونتون عشقم؟؟؟؟؟عاره مادرم خوشحال شده فقط نمیدونم چجوری از هم دیگ دور شیم خیلی و ...

منم خیلی وابستم برا همین هر اخر هفته میام

یا نهایت دیگه دو هفته یه بار میام

چون نمیشه تحمل کرد

حداقل اوایل چند ترم رو زود زود بیا

اولاش ک قبول شدم و قبل از دانشگا رفتن اره

ولی وقتی رفتم‌ و‌ دیدم همه ازم کوچکترن و چقدر از زندگی عقبم،حتی حالم از قبل بدتر شد

وقتی همکلاسیای دبیرستانمو توی خیابون دیدم یا شنیدم ارشد میخونن بدتر شدم

عزیزم کاش منو خانوادم هم مثل شماو خانوادت قانع و راضی بودیم به رشته های پیرا... چه کنم که نظرشون فقط ...

چرا برات عجیبه ینی همه چیز پزشکی من دوست نداشتم ۷ سال سخت ترین درسا رو بخونم و .... 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

وقتی بری بیمارستان کار کنی خیلی حالت بهترم میشه؛ کلا روزایی که من خونه میمونم حال روحیم داغون میشه د ...

گفتی پزشکی میخونی دمت گرم ....بعضی ها بدجور میزنن تو ذوق آدم میگن هوسبری کار نداره و جان مادرت نرو جان جدت نرو 

حالا چرا انقدر خوشحالی خوشحالی ک نداره پیراپزشکی هست و کلا میزنن تو ذوق ادم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزم میدونی وضعیت مهاجرت هوشبری چطوره؟چون من نسبت به پرستاری هوشبری و ترجیح میدم اما برا مهاجرت مون ...

جدی هوش رو ترجیح میدی ب پرستاری چرا گل ؟؟؟ 

مهاجرت پرستاری بهتره ولی خب دانشگاه روزانه‌ هم بری مدرکت گرو دانشگاه هست برا مهاجرت کارت سخت میشه

اولاش ک قبول شدم و قبل از دانشگا رفتن ارهولی وقتی رفتم‌ و‌ دیدم همه ازم کوچکترن و چقدر از زندگی عقبم ...

چی قبول شدی رفیق؟؟؟

منم برم همه ازم کوجیکترن نمیدونم حالم بهتر میشه یا بدتر ولی از پشت کنکور بودن نجات پیدا کررم من سنم دروغ میگم بهشون تو دانشگاه 

منم خیلی وابستم برا همین هر اخر هفته میامیا نهایت دیگه دو هفته یه بار میامچون نمیشه تحمل کردحداقل او ...

عآره 🥲 خیلی خیلی وابسته مادرمم ..... 

آره عزیزممیگه از لحاظ سختی کار نسبت به رشته های دیگه علوم پزشکی سبک تره کارشاز لحاظ در آمد و آسونی م ...

جدییییی ینی از مهاجرت و اینام خوبه؟؟؟؟

دمت گرم دوست گلم خیلیا واقعا آدم ناامید میکنن میگن ن هوشبری کار ندارهههه مگ چند تا اتاق عمل توی بیمارستان هست و ....مهاجرت هم چندان خوب نیست و آدم ناامید میکنن خلاصه اینجوری 😅

دیدم بهم گفتی دوستت این رشته هست و میگ عالیه کلی ذوق کررم ممنونم ازت😍

جدی هوش رو ترجیح میدی ب پرستاری چرا گل ؟؟؟ مهاجرت پرستاری بهتره ولی خب دانشگاه روزانه‌ هم بری مدرکت ...

خب هوشبری در نظر عموم پرستیژ بهتری داره‌.

کارش نسبت به پرستاری خیلی راحت تره تخصصی تره .

سر کله با بیمار رو ندارن.

تمام کار های پرستارم میتونن انجام بدن