2777
2789
عنوان

کسایی ک چند سال پشت کنکور بودن بعد قبولی حالتون چطور بود🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 119 پست
چی قبول شدی؟ مبارکه😍

هوشبری روزانه 

مرسی عشقمممم😍

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

هوشبری روزانه مرسی عشقمممم😍

مبارک باششههههه😍

عزیزم امضام:)❤چون درک میکنی دیگه🥲 و اون تاپیکم پزشکی تهران قبول شدم🥺

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر با افکار منفی خودت رو اذیت نکن

چشم قشنگم دست خودم نیست بخدا رفتم روانپزشک باز تا این تاثیرات کنکور از روی وجودم پاک بشه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مبارک باششههههه😍عزیزم امضام:)❤چون درک میکنی دیگه🥲 و اون تاپیکم پزشکی تهران قبول شدم🥺

جوووووووون بابا من خر کی باشم در مقابل شما عزیزم مبارکت باشه😍😍🩷

فدات بشم من الهی نظر لطفت هست🥺🥺عاره خداروشکر قبول شدم خدا بهم رحم کرد فقط راهش بهم دوره ۳ ساعت تا ...

خدا نکنه عزیزممم

موفق ترین باشی الهی

عزیزمم🥲🥲اشکال نداره عوضش با قبولیت کلی مامانتو خوشحال کردی

منم تو یه شهر دیگه دانشجوام ۲ ساعت اینا فاصله داره با شهرمون و خوابگاه میمونم

خدا نکنه عزیزمممموفق ترین باشی الهیعزیزمم🥲🥲اشکال نداره عوضش با قبولیت کلی مامانتو خوشحال کردیمنم ت ...

چند وقت ی بار میایی خونتون عشقم؟؟؟؟؟

عاره مادرم خوشحال شده فقط نمیدونم چجوری از هم دیگ دور شیم خیلی وابسته هم دبگ هستیم

چی قبول شدی

هوشبری روزانه

جوووووووون بابا من خر کی باشم در مقابل شما عزیزم مبارکت باشه😍😍🩷

ن عزیزم هنوز نشدم 🥲🥲 چند ماه مونده تا بشم🥺🥺 وای خدا چرا همچین چیزیو میگی😑😐 عزیزییی❤❤گفتم امضا و اون تاپیکه رو ببینی برام دعا کنی منم خوشحال شم🥲

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منم امسال قبول شدمموفق باشی

شما چی قبول شدین 

من پشت کنکور نبودم ولی سال کنکورم خیلی سخت گذشت بهم، الان سال ۲ دانشجوییمه و خب طبیعتا استرسم بابت ن ...

عزیزم الهییی شهر خودت قبول شدی یا شهر دیگ؟؟؟

فوریت

به به مبارکتون باشه

بنظرتون هوشبری چطوره؟ ؟