2777
2789
عنوان

کسایی ک چند سال پشت کنکور بودن بعد قبولی حالتون چطور بود🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 119 پست
والا پشت کنکور نموندم ولی رشته الان مو دوست داشتم و بعد یه لیسانس برگشتم ک بهش برسم اولش خوشحال بودم ...

الهیییییی چرا تنفر 🥺 باز خوب اولش دوسش داشتی

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

فدات شپ من عزیزه دلم عاره واقعا الان حس افسردگی رفته کلا ۴ سال پشت کنکور بودم روانم تیک و پاره شده😅 ...

ببین من که قرص نخوردم ، بری دانشگاه واقعا خودش بیشتر از قرص روی سلامت روانت اثر میذاره، سعی کن دوستای خوبی پیدا کنی؛ ولی در کل من سال دوم دانشگاه یه اتفاق بدی تو زندگیم افتاد دوباره خیلی از مشکلات روحی روانیم برگشت، چون کلا اختلالای روانی عودکنندس ولی الان خداروشکر چن ماهه دوباره خیلی بهتر شدم؛ ولی در کل آدم دکتر بره بهتره، چون هربار که یه مشکل خیلی بد برای آدم پیش میاد ممکنه اختلالای قبلی آدم دوباره برگرده🥲الان دیگه میخوام پیش روانپزشک و روانکاو برم که از ریشه روانمو درست کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد یکسال پشت کنکور موندن قبول شدم. حسش فوق العاده بود فقط گریه میکردم همه سختی های ک کشیدم از جل ...

دقیقا مث من منم خیلی خوشحال شدم حس افسردگی و بی ارزشی کلا رفته ولی اضطراب و وسواس مث خودت مونده 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

الان دوازدهمموهمین الان ک دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم تف ب مسیر زندگی

تاپیک های ۴ یا ۵ ماه پیش منو حتما حتما نگا کن

دقیقا همینه، من بهترین دوستام تو دانشگاه پیدا کردم، بعد از دانشگاه رفتن خیلی موقعیتای ازدواج خوبی بر ...

دیدی چقدر ب ادم احترام میزارن ارزش قائل میشن اینک اعتماد ب نفس میگیری.... 

از اون حس هیچی نبودن حس خوب میگیری 🥺 

ببین من که قرص نخوردم ، بری دانشگاه واقعا خودش بیشتر از قرص روی سلامت روانت اثر میذاره، سعی کن دوستا ...

منم سه چهار روز پیش رفتم روانشناس بهم گفت جان جدت برو روانپزشک 😂 چون ده بار ازش پرسیدم من ثبت نام شدم دانشگاه و .... گقت تا نری وسواست ددست نمیشه حتی نمیتونی توی دانشگاه دووم بیاری 

عه خداروشکر ک بهتر شدی تو هم روانشناس میری یا ن ؟؟؟

منم سه چهار روز پیش رفتم روانشناس بهم گفت جان جدت برو روانپزشک 😂 چون ده بار ازش پرسیدم من ثبت نام ش ...

اره دیگه تلاش کردی حقته؛ در کل یه چشم بهم بزنی فارغ التحصیل شدی باید بری طرح ، اصلا دیگه فکرای منفی نکن چون ما تو شرایط سختی بودیم دست خودمون نیس خیلی منفی بافیای الکی میکنیم

منم سه چهار روز پیش رفتم روانشناس بهم گفت جان جدت برو روانپزشک 😂 چون ده بار ازش پرسیدم من ثبت نام ش ...

من میخوام پیش استاد خودم برم خیلی خوب و خوش اخلاقه، نه هنوز نرفتم انقدر درس و کار و همه چیم زیاده، همش پشت گوش میندازم ولی باید حتما برم، خیلی خل وضعم😬😬

عزیزم کاش منو خانوادم هم مثل شماو خانوادت قانع و راضی بودیم به رشته های پیرا... چه کنم که نظرشون فقط رو رشته های تاپه... برام عجیبه از قبولیتون تو رشته پیرا اینقدر خوشحالین... البته که هرکسی هدفی داره و امیدوارم موفق باشی دخترم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

وقتی بری بیمارستان کار کنی خیلی حالت بهترم میشه؛ کلا روزایی که من خونه میمونم حال روحیم داغون میشه دوباره🧸چون وقتی سرم شلوغه کمتر فکرای احمقانه میزنه به سرم🐡همینکه آدم سرش شلوغ باشه هم خودش نعمتیه

عزیزم کاش منو خانوادم هم مثل شماو خانوادت قانع و راضی بودیم به رشته های پیرا... چه کنم که نظرشون فقط ...

زحمت کشیده بایدم خوشحال باشه؛ من خودم پزشکی میخونم ولی پیراپزشکی قبول شدنم خودش خیلی سختی داره، خیلیم رشته های خوب و با پرستیژی داره😍

زحمت کشیده بایدم خوشحال باشه؛ من خودم پزشکی میخونم ولی پیراپزشکی قبول شدنم خودش خیلی سختی داره، خیلی ...

چی بگم... امیدوارم موفق باشه‌.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
دقیقا مث من منم خیلی خوشحال شدم حس افسردگی و بی ارزشی کلا رفته ولی اضطراب و وسواس مث خودت مونده

دقیقا منم دیگ افسرده نیستم ولی اظطراب همراهمه حتی هنوز خوابمم درست نشده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من میترسم ی اتفاقی بیوفته نتونم برم دانشگاه ترم بهمنی ام🥺

نه عزیزم این حرفا چیه همیشه. مثبت فک کن 

انشاالله به خوبی خوشی میری و میترکونی❤️❤️❤️😍🫂

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه