2777
2789
عنوان

برق ویترین ها هوش و حواس مون برده

| مشاهده متن کامل بحث + 21775 بازدید | 1561 پست
سلام عزیزم ممنونم از اینکه منم دعوت کردی 😍 من ۱۰۰ صلوات می فرستم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم

قبول باشه 💚

ان شالله‌ که در پناه آقا جان باشید.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

یا الله ❤

الله اکبر ❤

سبحان الله ❤

لا اله الا الله❤

استغفرالله ربی و اتوب الیه ❤

با وهاب❤یا غافر❤ یا ستارالعیوب❤ یا خیر ❤یا حکیم ❤یا رحمن❤

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه ❤

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل الولیک الفرج 

اتحاد_ما__رمزظهور#  

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
دکتر واسه مادرم اسکن قلب داده دعا کنید چیزی نباشه اگه دوست داشتید یه صلوات هم بفرستید

امام زمان هوای مادرارا داره آن شاالله  که چیزی نیست نگران نباشین واستون آیت الکرسی  می  خونم

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
@abasaeedeh @samirsob @malte_jaboltargh @msadeq ﷽وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لأَ ...

اتحادـماـرمز ظهور#

اللهم عجل لولیک الفرج ب حق زینب کبری(س)

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

💎دعا برای سلامتی یادگار نبوت و ولایت صاحب الزمان (عج)💎

✨"بسم الله الرحمن الرحیم"✨

💗"اَللّـهُمَّ" كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَن صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَة   وَفي كُلِّّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً  وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا برحمتک یا "ارحم الراحمین"

🌸🍃🌸🍃🌸🍃

💎 دعای فرج برای تعجیل در ظهور حضرت مهدی موعود (عج)💎

✨"بسم الله الرحمن الرحيم"✨

💗"اِلـهي" عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاء وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم  فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ  فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ؛ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ،

السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛"يا اَرْحَمَ الرّاحِمين"، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرین.

🌷🍀🌷🍀🌷

💎"اللهم" صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
@آدامس_خرسی۷۷   @دلتپنده   @مهدااااااااااااااااا   @یاس_سپید14   ...

اتحاد_ما_رمز_ظهور#  

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
﷽وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَد ...

سلام گلم خیر ببینی 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین🌸

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 🌸

السلام علیک یا صاحب الزمان 🌸

یاصاحب الزمان ادرکنی  یا صاحب الزمان اغثنی🌸

دوستان سعی کنید زیاد این ذکر وبگین و روزانه هرچقدر میتونین باامام زمان عج درد ودل کنین و شب و روز صداشون بزنین.

یامهدی ادرکنی روزانه ۳۱۳ مرتبه بگین. که گشایش کار خود ماست.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

السلام علیک یا صاحب الزمان 🥺

یا مهدی ادرکنی آقا جانم 

اللهم اشف کل مریض به حق امام زمان🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
2810