2777
2789
عنوان

چهار ماه داریم عید از الان رژیم بگیرید 😁 رژیمیا بیاید دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست
منم قصد داشتم از فردا رژیم بگیرم😅

بگیر بگیر ، کم بخور و سالم قند حذف کن ،کیک و کلوچه و... هیچ کدوم ارزش چاق شدنت ندارن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبرکنیداسفند ماه رمضونه،چندروز روزه بگیرید قشنگ لاغر میشید

با اون حجم سحری و افطار بعید میدونم مردم ما لاغر بشن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
چه اصولی روبیشتررعایت کنیم؟

حذف قند و شکر و کیک و بسکویت ،۶ قاشق برنج و جویدن زیاد و طول دادن مدت غذا تا پیام سیری صادر بشه ، کم خوردن روغن و پلو و خورشت ، و پیاده روی نیم ساعت حد اقل در روز .

نون دوتا کف دست و حذف نوشابه و دلستر و ... 

چه اصولی روبیشتررعایت کنیم؟

اضافه ‌کردن فیبربجای کربوهیدرات ، 

کاهو هویج خیار کلم ، پفیلا بدون روغن و...

وزن فعلی 66هدف75قد 170دلم میخاد چاق شم 😥

صبحانه بربری و کره بخور با مربا ، نهار برنجت با نون بخور وچیزای شیرین اشتهای کاذب میاره بخور اما مواظب قند هم باش