2777
2789
عنوان

چهار ماه داریم عید از الان رژیم بگیرید 😁 رژیمیا بیاید دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 47 پست
مرسی جانم ایشالا که بتونم.خیلییییی ارادم ضیفه برای رژیم

هیچی از یه انسان قوی تر نیست ،نگو ارادم ضعیفه انگیزه نداری ، یه چیزی برا خودت انگیزه کن ، من حرفای مردم برام انگیزه شد جاری و دختر خاله و عمه و ...

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان یه هفته تو رژیمم یه هفته اس شیرینی جات نخوردم. گروه بزنیم؟

گروه بزنید

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
صبحانه بربری و کره بخور با مربا ، نهار برنجت با نون بخور وچیزای شیرین اشتهای کاذب میاره بخور اما موا ...

فدات اول 48کیلو بودم با دکتر شدم 67بعد برج 6شدم، 69که مراسم داداشم بود بدو بدو داشتم دو هفته شدم 66 ولی دوست دارم بشم 75البته با باشگاه

خوش به حالتون ،من خودم خیلی لاغرم،عزا گرفتم ماه رمضون از اینم لاغرتر بشم چیزی ازم نمی مونه جز ۴ تا ت ...

خوب بخور لاغر نمیشی 

خب چجور بگو چیکار کردی من باید فوری لاغر شم چون میخوام باردار شم

ورزش ،پیاده روی ،حذف قند و شکر و چیزایی که شکر داره ، ۶ قاشق برنج 

خورشت کم  و کم روغن

صبحانه کم و پروتیینی 

بچه ها همتون نرم افزار کلم پیچ دانلود کنید رایگانه کالری شماری