2777
2789
عنوان

همه بیاین متاهل ها

517 بازدید | 73 پست

سلام چند ماهیه عقدم ۳سال دوست بودیم تو این چندسال تو کافه گرفتم تولدش رو.

نامزدم چند ماه پیش ک تولدم بود برام یه شاخه گل داد و تبریک گفت خیلی ناراحت شدم اینکه خونوادش برام تبریک نگفتن وقتی فهمید ب خونوادش اس داد ک بهم تبریک پیامک بفرستن فرستادن اونا هم اومدم خونه

بهم زنگ زد گفت با خونواده میایم خونتون اومدن واسم کیک تولد گرفته بودن و کادو ...بگذریم

حالا تولد نامزدمه هفته ی دیگه من چیکار کنم؟ براش کارو گرفتم خونوادم هم براش کادو گرفتن.یه تیشرت

نامزدم رو تنها دعوت کنم خونه یهو سوپرایزش کنم یا با خونوادش ؟

یا بریم خونه اونا تولد بگیریم؟

چیکارکنم لطفا بگین 

اینم بگم همه آبجی و داداشش ازدواج کردهتو خونه فقط مامانشه و خودش دونفر پیر هم نیستن خیلی جونه ۴۷ سالشونه 

میترسم تو همه کارا دخالت کنن مامانش مثلا بعدا بگن چون ی نفرن منم ببرین مسافرت و..‌

الان چیکارکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تنها بگیر براش من الان چون ذات واقعی خانواده شوهرم رو شده برام کلا آدم حسابشون نمیکنم چون برا تولد دخترشان کادو آنچنانی میخرن برا تولد شوهر من هیچی خودشون میزنن ب اون راه اون روز تولد شوهر م بود خودم تو خونمون گرفتم خانواده خودممم دعوت کردم ولی اونا رو نگفتم خواهرم ۲تومن کارت هدیه داد مامان و بابام بوت زمستونی ولی خانواده خودش هرسال کیک خریدم بردم خونشون کیک خوردن کادو ندادن رو مخا

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

من شخصا تولد رو‌ باهم دوس‌دارم 

حتی بخوای خودشیرینی کنی یه کادو کوچیک‌برا مادرشوهرت بگیر بگو مرسی ک هستین شما نبود من بدون فلانی چیکار میکردم پس 

تو‌بکن‌نامزدت هم یادبگیره

تنها بگیر براش من الان چون ذات واقعی خانواده شوهرم رو شده برام کلا آدم حسابشون نمیکنم چون برا تولد د ...

همون خونواده نامزد منم هیچچچچ کمکی نمیکنن ب نامزدم چ برسه کادو 

همون دونفری بگیرم؟

کادویی ک مامانم گرفته فرداس ک اومد خونمون بده بهش؟

2810