2777
2789
عنوان

اونایی ک عقدین یا تازه ازدواج کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم نباید‌ از خانواده اش ناراحت می‌شدی احتمالا اونم الان توقع داره که خانواده ات بهش کادو بدن ، ...

اره کادو گرفتم کیک هم میگیرم

منظورم تو خونه خودمون بگیرم خونوادش هم دعوت کنم یا نمیخواد همون خونواده من و نامزدم؟

عزیزم بستگی داره

اگر ارتباطت با خونه شوهرت زیاده باهاشون هماهنگ کن برو اونجا ولی نیاز نیست خانوادت بیان اخه داماد فرق میکنه

اونا باید برا اولین تولد عروسشون میومدن ولی نیاز نیست شما برید

ما معمولا داماد رو دعوت می‌کنیم خونمون و براش جشن می‌گیریم ولی کاری با خانوادش نداریم براشون کیک و شیرینی می‌فرستیم

بستگی داره به خودتون و عرفتون

ولی اگه زیاد باهاشون در ارتباط نیستی بیخیال

یه کیک بگیر شوهرتو دعوت کن خونتون 

یا می‌تونید برید بیرون دونفری 😍

زیاد سختش نکن

اینقدر رو این چیزا حساس بشی تا بخوای ازدواج کنی که پیرت در میاد گلم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

2805
اره کادو گرفتم کیک هم میگیرممنظورم تو خونه خودمون بگیرم خونوادش هم دعوت کنم یا نمیخواد همون خونواده ...

به نظرم خرج زیادیه ، اول با هم دونفری برید کافه جشن بگیرید بعد برید خونتون مادرت اینا تبریک بگن و یه هدیه بهش بدن 

آره خیلی زیاد میشه همون دو نفری بهتره چیکار به خانواده ها داری اینجوری ممکنه فردا تو بعضی مسائل دخال ...

همون پس دونفری میگیرم 

اینم بگم همه ابجی و داداشش ازدواج کردن یدونه مامانش و خودشه تو خونه اگه دعوت کنم اون وقت باید مامانشو هم دعوت کنم اینجور بهتر نیس درسته؟ دعوت نکنم هم بد میشه چون یه نفره

همون پس دونفری میگیرم اینم بگم همه ابجی و داداشش ازدواج کردن یدونه مامانش و خودشه تو خونه اگه دعوت ک ...

واقعا نمی‌دونستم یه نفره اگه در توانت هست مادر شون رو هم دعوت کن اینطوری بیشتر خوشحال میشه 

همون پس دونفری میگیرم اینم بگم همه ابجی و داداشش ازدواج کردن یدونه مامانش و خودشه تو خونه اگه دعوت ک ...

دعوت کن اما میتونستی دو نفری جشن بگیرین رمانتیک و عشقولانه 😛

مامانش فردا همه جا همراهتونه زیاد تو همه چی دخالتش نده فردا میگه من یه نفرم بزار مسافرتم باهاتون بیام

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
اصلا خانوادتم نمیخواو بدن ببر بیرون تو کافه ک نه خانواده اون ناراحت شه ن خانواده شمااا خودتون دوتا ج ...

افرین خوب گفتی واقعا اینجوری بهتره 

اینم بگم مامانم میگفت بریم خونشون گفتم ن دوست ندارم 

همه آبجی هاش و داداشش ازدواج کرده فقط یدونه مامانش و خودش خونن.اگه دعوت نکنم هم بد میشه

افرین خوب گفتی واقعا اینجوری بهتره اینم بگم مامانم میگفت بریم خونشون گفتم ن دوست ندارم همه آبجی هاش ...

من الان تازه عقد کردیم اولین تولدشم هست ن میخوام خانواده خودم باشن ن اونا حوصله کسیو ندارم از کجا بیارم انصد هزینه کنم کیک بگیرم تزئیین کنم راحت یه کادو میگیرم یه کیک کوچیک و میرم کافه ازونجام شهر بازی🥺اینجوری یهتره با بریزم گلو اونا😂

میگذرونم تا بگذره این عمر 

عزیزم بستگی دارهاگر ارتباطت با خونه شوهرت زیاده باهاشون هماهنگ کن برو اونجا ولی نیاز نیست خانوادت بی ...

مرسی عزیزمم 

واقعا موندم چیکارکنم 

مامانم میگه بریم خونشون میگم نن دوست ندارم

نامزدم بیاد خونمون اگه مامانشو دعوت نکنم شاید ناراحت بشن فقط یدونه مامانش خونس پیر هم نیس ۴۸ سالشه.

از طرفی میترسم بعدا مامانش ب‌ه من یه نفرم دیگه حتی تو مسافرت و..باهامون بیاد

دعوت کن اما میتونستی دو نفری جشن بگیرین رمانتیک و عشقولانه 😛مامانش فردا همه جا همراهتونه زیاد تو هم ...

افریننن خوب گفتی دقیقا پس ن خونواده خودم ن مامانش 

همون دوتایی میگیریم  

مامانم براش تیشرت گرفته فردای تولدش مامانم بده بهش اینجوری خوبه؟

2810