2777
2789

سلام چند ماهیه عقدم

نامزدم چند ماه پیش ک تولدم بود برام یه شاخه گل داد و تبریک گفت خیلی ناراحت شدم اینکه خونوادش برام تبریک نگفتن وقتی فهمید ب خونوادش اس داد ک بهم تبریک پیامک بفرستن فرستادن اونا هم اومدم خونه

بهم زنگ زد گفت با خونواده میایم خونتون اومدن واسم کیک تولد گرفته بودن و کادو ...بگذریم

حالا تولد نامزدمه هفته ی دیگه من چیکار کنم؟ براش کارو گرفتم خونوادم هم براش کادو گرفتن.

نامزدم رو تنها دعوت کنم خونه یهو سوپرایزش کنم یا با خونوادش ؟

یا بریم خونه اونا تولد بگیریم؟

چیکارکنم لطفا بگین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودتون تنهایی جشن میگرفتین بهتر بود. اما الان برین خونشون یاهم اونارو بخواهین خونتون

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2805

چرا خانواده هارو می‌کشی وسط😐برو پارکی کافه ای جایی دو نفری جشن بگیرین 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
هیچکدوم، هر جا بودین فقط کادوشو بده

اون برد منو سینما ن کیک گرفت ن چیزی فقط گل داد و تبریک گفت.

وقتی فهمید ناراحتم شب با خونوادش اومدن با کیک تولد و مامانش پول داد بهم همین

اون برد منو سینما ن کیک گرفت ن چیزی فقط گل داد و تبریک گفت.وقتی فهمید ناراحتم شب با خونوادش اومدن با ...

خب پس گرفته دیگ

خونواده خودش برنامه شون چیه

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
اون برد منو سینما ن کیک گرفت ن چیزی فقط گل داد و تبریک گفت.وقتی فهمید ناراحتم شب با خونوادش اومدن با ...

به نظرم نباید‌ از خانواده اش ناراحت می‌شدی احتمالا اونم الان توقع داره که خانواده ات بهش کادو بدن ، حتما شما هم کیک بگیر و کادو بده 

میتونی دعوتش کنی رستوران 

و بهش بگی خودت و خودش تنهایید 

ولی هم خانواده خودت رو دعوت کن هم خانواده اونو 

اونجا توی رستوران سوپرایزش کنید و دور هم شام بخورید 

شیک و باحال 

چرا خانواده هارو می‌کشی وسط😐برو پارکی کافه ای جایی دو نفری جشن بگیرین

اره عزیزم این بهتره همین کارو میکنم 

والا تولد منو بد گرفتن خیلی ناراحت شدم از تولد گرفتنش 

حالت مامانم و آبجیم و داداشم میخواستن کادو بدن بهش و شام دعوتش کنیم اینجوری خیلی زیاد میشه ن؟

همون میریم کافه ای چیزی

اره عزیزم این بهتره همین کارو میکنم والا تولد منو بد گرفتن خیلی ناراحت شدم از تولد گرفتنش حالت مامان ...

آره خیلی زیاد میشه همون دو نفری بهتره چیکار به خانواده ها داری اینجوری ممکنه فردا تو بعضی مسائل دخالت کنن وقتی تو کوچیکترین چیزا دخالتشون دادی کل دوستام نامزدشونو تو کافه یا دو نفری جشن تولد شو جشن میگیرن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
2810