2777
2789
عنوان

عشق سابقم رفت تو رابطه با ی دختر داغون خواهرش بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه یکاره بیاد بهت بگه اینو یه جای کار میلنگه همش نقشه و بازیه ....

متوجه منظورت نشدم عزیز دلم🥲

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

واقعا دوستش داشتم نمیدونم حس عشق دقیقا چ شکلیه ولی رابطه ما فراز و نشیب داشتبا ادمای خوبی نمیگشت دوس ...

اره واقعا درکت میکنم ایشالا بهترین نصیبت بشه بعضی وقتا نمیشه دیگه

از کجا فهمیدی رفته تو رابطه ؟؟؟ میگم میخاد تحریکت کنه که احساس ترس از دست دادن یا حسادتت باعث شه برگ ...

تو بیوش ی قلب گنده گذاشته تازه با دوست دخترش نازنینش هم ستش کرده خدا دوتاشونو خفه کنه😭

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اره واقعا درکت میکنم ایشالا بهترین نصیبت بشه بعضی وقتا نمیشه دیگه

فدات شم‌گلم♥︎

تو بیوش ی قلب گنده گذاشته تازه با دوست دخترش نازنینش هم ستش کرده خدا دوتاشونو خفه کنه😭

عزیزم وقتی باهاش تموم کردی چرا باید انتظاری داری رل نزنه؟🥲

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

عزیزم وقتی باهاش تموم کردی چرا باید انتظاری داری رل نزنه؟🥲

اخه گفتم حداقل بعد ۱ ماه نره تو رابطه ب حرمت روزای خوبمون صبر کنه . سریع رفت تو رابطه انگار ک من وجود نداشتم از اول 

باورکن من هنوز منتظرش بودم ک برگرده یا حداقل بدونم اونم هنوز دوستم داره میدونم بچگانه اس ولی واقعا ی قدم اگ‌میومد سمتم هزارقدم میرفتم سمتش

فکرت درگیرش نباشه ولی ست کردن چیزیو اثبات نمیکنه میتونه بیوشو همینجوری گذاشته که تو باور کنی من میتونم بیومو با خیلیای دیگه بدون اینکه چیزی باشه ست کنم.... روی اهدافت تمرکز کن  حتی اگر واقعا هم تو رابطه باشه ناپایدار... کسایی که به سرعت وارد رابطه جدید میشن معمولا برمیگردن مقایسه از پا درشون میاره

یه فرهاد پیدا کن شیرین بانوفرررررهااااااد البته اونا تو زمان خودشون مردن دیگه نیست به گمانم

بیستون کنده شد و عشق ب جایی نرسید

دیگر از تیشه ی فرهاد بدم می اید ...

اخه گفتم حداقل بعد ۱ ماه نره تو رابطه ب حرمت روزای خوبمون صبر کنه . سریع رفت تو رابطه انگار ک من وجو ...

نگا شاید سختت باشه ولی وقتی کات میکنی نباید انتطار داشته باشی طرفت مثل خودت منتظر بمونه و اینک تو رابطه اگه کات بشه دیگ برگشتن دوبارشون بهمدیگ اشتباهه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

فکرت درگیرش نباشه ولی ست کردن چیزیو اثبات نمیکنه میتونه بیوشو همینجوری گذاشته که تو باور کنی من میتو ...

اره واقعا چقدر حرفات به دلم نشست انشالله انقدد مقایسه کنه تا خفه شه مرسی از نظرت دورت بگردم من💕

نگا شاید سختت باشه ولی وقتی کات میکنی نباید انتطار داشته باشی طرفت مثل خودت منتظر بمونه و اینک تو را ...

اره موافقم باهات گلم

یکم احساسی رفتار میکنم 💔