2777
2789
عنوان

عشق سابقم رفت تو رابطه با ی دختر داغون خواهرش بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 43 پست
اره موافقم باهات گلمیکم احساسی رفتار میکنم 💔

یه ذره با خودت خلوت کن و منطقی تر باش اگه دیدی بدرد هم نمیخورید و سطح فرهنگیتون زیاد فرق داره بیخیالش شو و سعی کن فراموشش کنی شاید بقیه بگن اشتباهه و اینا ولی اختلاف طبقاتی چه تو فرهنگ چه تو مادی خوب نیست

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ذره با خودت خلوت کن و منطقی تر باش اگه دیدی بدرد هم نمیخورید و سطح فرهنگیتون زیاد فرق داره بیخیال ...

اره اصلا باهم همخونی نداریم اونا پایین شهرن ما بالا شهر واسه من اصلا مهم نیست ولی واسه خانوادم چرا

من خانواده ام همشون تحصیل کرده ان پدرم فرهنگیه ولی اون نه 

یا مثلا مامان اون همسن مامانبزرگ منه . خواهرش از مامانم بزرگتره

از اونور ن رفیقای خوبی داره ن داداشاش ادمای متعهدی هستن . انگار خیانت توشون رواج داره البته این واقعا چشم‌پاک بود ولی خب

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ب بعدی هم همینو میگ....

نمیدونم میگه یا نه واسم مهم نیست ولی من انقدر از خودم مطمئنم ک واسش صد خودمو گذاشتم میدونم تا همیشه تو ذهنش هستم :(

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اخه گفتم حداقل بعد ۱ ماه نره تو رابطه ب حرمت روزای خوبمون صبر کنه . سریع رفت تو رابطه انگار ک من وجو ...

اول میگی اهل دودبود و تفاوت فرهنگی و بهم زدی ...بعد میگی انتظار داری برگرده؟؟؟فازت چیه دقیقا 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

نمیدونم میگه یا نه واسم مهم نیست ولی من انقدر از خودم مطمئنم ک واسش صد خودمو گذاشتم میدونم تا همیشه ...

مردا همه همینن عزیزم ...

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

اول میگی اهل دودبود و تفاوت فرهنگی و بهم زدی ...بعد میگی انتظار داری برگرده؟؟؟فازت چیه دقیقا

فازم فاز تریاکه🤣💔خودمم خودمو نمی‌فهمم 

اره اصلا باهم همخونی نداریم اونا پایین شهرن ما بالا شهر واسه من اصلا مهم نیست ولی واسه خانوادم چرامن ...

پس همون بهتر که باهاش بهم زدی چون فردا که میومدن خواستگاری برادرت یا بابات میرفتن تحقیق بهشون میگفتن زندگی این پسره و خونوادش اینطوره بعدش بابات قطعا قبول نمیکرد

پس همون بهتر که باهاش بهم زدی چون فردا که میومدن خواستگاری برادرت یا بابات میرفتن تحقیق بهشون میگفتن ...

اره مطمئنم بابام هیچوقت هیچوقت قبول نمیکرد :(

اره مطمئنم بابام هیچوقت هیچوقت قبول نمیکرد :(

پس فراموشش کن گلم هرچی چت و عکس و اینا داری هم پاک کن و سعی کن وقت خودتو بگذرونی و پیگیرش نباشی سخته ولی خب بهتره بذاری جز پوشه های تجربه زندگی

پس فراموشش کن گلم هرچی چت و عکس و اینا داری هم پاک کن و سعی کن وقت خودتو بگذرونی و پیگیرش نباشی سخته ...

همینکارو میکنم گلم فعلا تو ترکم

مرسی ک وقت با ارزشت رو واسم گذاشتی ♥︎

همینکارو میکنم گلم فعلا تو ترکممرسی ک وقت با ارزشت رو واسم گذاشتی ♥︎

فداتشم عزیزم امیدوارم موفق بشی و زود یادت بره و اذیت نشی❤

فداتشم عزیزم امیدوارم موفق بشی و زود یادت بره و اذیت نشی❤

قربونت برم😍