2777
2789

چی تو مغز پسرا میگذره ک سریع بعد از کات وارد رابطه میشن؟ هنوز ۲ ماه نشده بود سریع رفت تو رابطه‌

البته من تموم کننده بودم خواهرشم امشب بهت پیام داد خواستید اسکرینشو میزارم

مطمئنم عاشقشم بود مطمئنم ب اندازه ی اسمم بحث یکی دو سال نیست من خیلی وقت بود از حسش خبر داشتم چ کارا ک برام نکرد چقدر حمایتم میکرد چقدد محبت میکردم واسه تولدم واسه عیدی واسه شب یلدا برام برنامه ها میریخت

هربار بهش میگفتم تموم کنیم التماسمممممم میکرد میگفت بدون تو نمیتونم ولی الان پشمام ریخت حقیقتا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا تمومش کردی عزیزم؟

اختلاف فرهنگی داشتیم و اهل دود و دم بود

گفت کنارش میزارم ولی من نتونستم اعتماد کنم بهش

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

احتمالا دیده عشق کشکه.‌..تو دلش گفته من واسش انقدر خوب بودم اون آخرش بهم زد پس همه دخترا مثل همن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چرا کات کردی خوب با این همه محبت بینتون❌

اختلاف فرهنگی و اینکه اون ادم اهل دود و دم بود خانوادم عمرا قبولش نمیکردم

احتمالا دیده عشق کشکه.‌..تو دلش گفته من واسش انقدر خوب بودم اون آخرش بهم زد پس همه دخترا مثل همن

اخه اخرین بار بهم‌ گفت تو بهترین دختری هستی ک دیدم خدا ب همراهت اگ کنار من اذیتی برو 

[QUOTE=360233826]دیگه وقتی تموم کردی پیگیرش نباش تو نخواستیش شاید اون یکی خواستش نمیتونه که زندگیش مختل کنه بنده خدا...[/QUOTE

درسته ولی اخه انقدر سریع رفت تو رابطه

خب لامصب ی ۳ ماه صبر میکردی

بعد خودش انقدد خوشگله

رفته با ی دختر داغون لول پایین

اختلاف فرهنگی و اینکه اون ادم اهل دود و دم بود خانوادم عمرا قبولش نمیکردم

عقیدم اینه ک اگه عاشق کسی باشی هیچ چیزی نمیتونه مانع جدا شدنتون باشه پس عاشق نبودی و این ی حس گذرا بود همون بهتر شد ک جدا شدین

خب دقیقا دلیل کاتت چی بود پس😐

گفتم بالاتر اهل دود و دم بود از لحاظ فرهنگی بهم نمیخوردیم خانوادم قبولش نمیکردن گفتم با احساساتش بازی نشه

عقیدم اینه ک اگه عاشق کسی باشی هیچ چیزی نمیتونه مانع جدا شدنتون باشه پس عاشق نبودی و این ی حس گذرا ب ...

واقعا دوستش داشتم نمیدونم حس عشق دقیقا چ شکلیه ولی رابطه ما فراز و نشیب داشت

با ادمای خوبی نمیگشت دوستاش پسرای دختر بازی بودن و سابقه خیانت توی مرد های خانوادشون زیاد بود من واقعا نتونستم طاقت بیارم

همه پسرا همینن باز خوبه مال تو دو ماه گذشته پسرا فرداش دس ب کار میشن😂😂

انشالله خشتکشون از کار بیوفته