2777
2789
عنوان

چقد پسرا زرنگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا زرنگ تر شدن ببین پسره به درد نمیخوره سریع تمومش میکنن ازدواج هم کنن طلاق میگیرن از این که انقد ...

منم عاشق همچین زنایی هستم ک همه کاری میکنن حتی به اشتباه 

چون الان  از الان تا ابد هر چی سره مردا بیاد کمه ب خاطره ظلمایی از از هزاران سال پیش در حق زنا کردن و دارن میکنن فرقی هم ب ملیتی نداره و لی مردای  کشور ما تو این زمینه طلای جهانی دارن چون دولت صد درصد پشتشونه

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

منم عاشق همچین زنایی هستم ک همه کاری میکنن حتی به اشتباه چون الان از الان تا ابد هر چی سره مردا بیا ...

یه وقتایی نمیدومم از زن بودن خودم تو این دنیا ناراحت باشم یا همچین مردایی تو دنیا😂🥲

همین.
منم عاشق همچین زنایی هستم ک همه کاری میکنن حتی به اشتباه چون الان از الان تا ابد هر چی سره مردا بیا ...

منم کیف میکنم از دیدنشون 

اشتباه میکنن 

طلاق میگیرن 

حقشونو با صدای بلند فریاد میزنن

ولی تو سری خور نیستن

تو سر مردای ایرانی این بوده 

که زن فرشته اس 

نباید اشتباه کنه 

الان داره بهشون ثابت میشه 

زنا هم مث خودشون و اشتباه میکنن

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
ولی خب واقعا یجوری رفتار میکننن ادم حالش بد میشه ازینکه دختره البته ت ایران. بازم اما خر میشیم ما دخ ...

توقع دخترا خیلی اومده پایین جدیدا

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
یه وقتایی نمیدومم از زن بودن خودم تو این دنیا ناراحت باشم یا همچین مردایی تو دنیا😂🥲

به زن بودن خودمون ک افتخار می کنیم نامرد بودن اینا خجالت اوره ب قوله مهران مدیری نگین مرد چون مرد و خراب کردن فقط بگین طرف مذکره

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

2810