2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من بشدت کمر دردم و زیر شکمم درد میکنه و یکم لک قهوه ای دیدم چیکار کنم

استراحت کن تا بری دکتر شیاف بگیری،البته بعضی از دکترا تا قلب تشکیل نشه شیاف نمیدن ،ولی بازم برو دکتر حداقل وقت سونوتو بگه بهت

استراحت کن تا بری دکتر شیاف بگیری،البته بعضی از دکترا تا قلب تشکیل نشه شیاف نمیدن ،ولی بازم برو دکتر ...

دکتر رفتم که برای بار دوم آزمایش نوشت سونو هم نوشت سونو هم نوشت گف اگر منفی بود چند روز بعدش برم سونو

دکتر رفتم که برای بار دوم آزمایش نوشت سونو هم نوشت سونو هم نوشت گف اگر منفی بود چند روز بعدش برم سون ...

والا بارداری شما خیلی عجیبه کلا ،پریود بودی سه روز ؟بعد الان نگران لکه بینی هستین 😐😐اصلا نمیتونم روند بارداری شمارو درک کنم ، اون خون ریزی پری نبوده احتمالا برای لانه گزینی بوده  تازه بعد لانه گزینی هورمون تو بدنتون پخش شده ازمایشتون مثبت شده 

من تقریبا یک هفته پیش آزمایش تیتر بتا دادم 0 بود

منم یه هفته قبل موعد رفتم بتام منفی بود یه روز بعد موعد مثبت شده ،احتمالا تاریخ پریودتو اشتباه میکنی ،سبکل هات چند روزست ؟اخرین پریت کی بوده؟

منم یه هفته قبل موعد رفتم بتام منفی بود یه روز بعد موعد مثبت شده ،احتمالا تاریخ پریودتو اشتباه میکنی ...

الان بخوای حساب کنی من امروز روز 9 پریودمه پنج روز هم زودتر پریود شدم ماه پیش هم دوبار در ماه پریود شدم

الان بخوای حساب کنی من امروز روز 9 پریودمه پنج روز هم زودتر پریود شدم ماه پیش هم دوبار در ماه پریود ...

اون خون ریزی  سه روزه  کامل مثل پریود بود؟ازمایش اول تیتر بتا بود یا آزمایش بارداری؟

2810