2777
2789
عنوان

خوابگاه اینطوریه عایا

309 بازدید | 36 پست

بچه ها دختر عموم میگه مثا تو اتاق وظایف تقسیم می شه یکی باید دسشویی بشوره یکی ظرف فلان😐من واقعا نمیرم دسشویی بشورم

بعدشم کارای خودمو خودم انجام میدم چرا باید گروهی باشه غذا خوردن مثلا؟ راحت نیستم من

میشه تجربیاتتونو بگین؟

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خوابگاه بودیم دستشوویی عمومی بود هرروز ی خانمه میومد تمیز میکرد دستشویی ها رو

وای خداروشکررررر

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
دستشویی که با خود دانشگاه هست ظرف هم هرکسی ظرف های خودشو میشورهما فقط هر هفته یک نفر جارو می‌کنه و ی ...

خداروشکر واقعا شوکه شدم یدیقه💔

مرسی ارت عزیزم 🥹❤️

یعنی دستشویی نمیری؟ هر خوابگاه با دیگری فرق داره،،، ولی اونجا کسی مامان نمیشه واسه شما،،، وقتی هستی یه وظایفی هم داری،،، میتونی ظرفای خودتو خودت بشوری، ولی جارو و کارهای عمومی رو باید تقسیم کرد،، مثلاً میتونی اگر خودت کار نمیکنی یه نظافت چی بگیری روزای نوبت خودت رو انجام بده

دسشویی رو خدمه میشوره سطل اشغال اصلی رو هم خدمه میاد خالی میکنه

یه جارو برقی هس ک نوبتی میکشید هفته ای یبار بیفته بهت فوقش ظرف و غذاتم ک با خودته

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اه یادمه بچه ها همش دلشون میخاس همه چی باهم باسه. من بدم میومد هم غذامو جداکردم هم ظرف شستن و...

اره منم راحت نیستم اصلا

بعضی خوابگاها مدل سوئیت هستن من یه ترم تو همچین خوابگاهی بودم پول میدادیم خانومه میومد سرویس تمیز میکرد بقیه کارا هم هرکی برا خودش انجام مبداد 

فقط جارو و تمیز کردن یخچال باید نوبتی باشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

دسشویی رو خدمه میشوره سطل اشغال اصلی رو هم خدمه میاد خالی میکنهیه جارو برقی هس ک نوبتی میکشید هفته ا ...

خب پس خداروشکررررررررر

نه عزیزم اصلا اینجور نیست

دستشویی رو از خود دانشگاه یا خود مسئول خوابگاه خدمتکار میگیرن هم دستشویی هم حمام راهرو کلن همه فضا های عمومی رو تمیز میکنن 

داخل اتاق هم برای جارو و اشغال کار تقسیم میشه بینتون ولی برای غذا می تونین هم گروهی باشه هم هر کی برای خودش دست خودتونه 

بعضی خوابگاها مدل سوئیت هستن من یه ترم تو همچین خوابگاهی بودم پول میدادیم خانومه میومد سرویس تمیز می ...

اونا اوکیه مشکلی نیس

این یکی یجوزی بود 

نه عزیزم اصلا اینجور نیستدستشویی رو از خود دانشگاه یا خود مسئول خوابگاه خدمتکار میگیرن هم دستشویی هم ...

مرسی عزیزدلم😍🙏🏻عالیه اینطوری 

2810