2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 8625 بازدید | 255 پست
بچه ها بیدارش کردم شام خوردیم. یه فیلم دیدیم. گفتم بریم تو استخر نیومد گفت خستم. همین

بنظر من واقعا خسته و بی حوصله س

نه از تو،   کلا 

بیشتر هم مربوط به مسائل کاریشه که واقعا حق هم داره

من یبار گواهی نامه رد شدم ،با عالم و ادم قهر بودم که یه هفته دیگه باید معطل شم...

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من واقعا خسته و بی حوصله سنه از تو، کلا بیشتر هم مربوط به مسائل کاریشه که واقعا حق هم دارهمن ...

این خستگی ناشی از کار رو خیلی درک میکنم 

شوهر منم کارش به نوبه ی خودش بسیار حساسه ولی اصلا به هیییچ عنوان استرس و سنگینیه کار شوهر اسی رو نداره 

واقعا خیلی گناه دارن... خدا بهشون قوت و توان بیشتر بده 

در آینده جون خودمون و عزیزانمون به دستشون گره میخوره 

من برای امثال شوهر اسی خیلی دعا میکنم و خیلی غصه ی شرایط سختشونو میخورم🌱

این خستگی ناشی از کار رو خیلی درک میکنم شوهر منم کارش به نوبه ی خودش بسیار حساسه ولی اصلا به هیییچ ع ...

اره واقعا کل زندگیشونو مختل میکنه

من خودم زخم خورده ی همین سختی هام😅💔

خیلی سال پیش بخاطر همین سختی و بی‌محلی های ناشی از خستگی بیمارستان و فشار درسهای مزخرف، مجبور شدم رابطمه مو کات کنم چون من توانشو نداشتم

الان خیلی دلم میسوزه واسه استارتر ،شاید چون منو یاد گذشته میندازه که انگار تو برزخ مونده بودم

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
اره واقعا کل زندگیشونو مختل میکنهمن خودم زخم خورده ی همین سختی هام😅💔خیلی سال پیش بخاطر همین سختی و ...

عزیزززززم😢😢😢 انگاری عملا باید زندگیشونو تعطیل کنن و به کار بچسبن 

همسر دوستم هم رزیدنت یکی از رشته های غیر جراحی هست... دوستم می‌گفت همسرمه یا شیفته، یا خوابه یا خوابش میاد.. از این سه حال خارج نیست... 

بچه ها بیدارش کردم شام خوردیم. یه فیلم دیدیم. گفتم بریم تو استخر نیومد گفت خستم. همین

سعی کن خودت نزدیکش بشی برو بغلش کن،نوازشش کن، لباس باز بپوش از پشت برو دستت رو بنداز گردنش

دلشو بدست بیار

حتی اگر بهت توجه نکنه تو باهاش حرف بزن حرفه‌ای دلتو بگو ،بگو که دوسش داری مطمئن باش نرم میشه

من همسرم همیشه میگه وقتی خسته کار هستم باهام حرف بزن بغلم کن 

بچه ها نمیدونم این چه شانس بدیه من دارم. مامانم زنگ زد گفت حالم خیلی بده از صبح سرم گیج میره و بالا میارم. حرکت میکنم بالا میارم🫠

شوهرمم خیره شده بود بهم نمیتونستم هیچی بگم. فقط گفتم چیزی نیست نگران نباش زنگ بزن داداشم بیاد دنبالت ببرتت دکتر. ولی دلم مثل سیر و سرکه میجوشه. به روی خودمم ممیتونم بیارم

2810