2777
2789

کلا از اول ازدواج سرد بود باهام زیاد خوشحال نبود همش مریض افسرده بعد فهمیدم با رل قبلیش در ارتباطه جنگ و دعوا و اسم طلاق اوردم کلی عذرخواهی کرد یمدت خوب شد بچه دار شدم باز سرد شد فهمیدم با همون زنه باز پیام میدن به هم ایندفعه بچه برداشتم برم کلللی التماسم کرد بخاطر بچه بمونم خیییلی مهربون شد و رابطه مون خوب شد اون و بلاک کرد و رمز گوشیش و برداشت 

حالا باز چندروزه میره پیش دوستاش همش و شب خیلی دیر میاد و فقط برا رابطه میاد نزدیکم دیشب دعواشد گفت بخاطر بچه مجبوریم ادامه بدیم تو گوشیش هیچی ندیدم دیگه اون زنه هم بلاکه هنوز

چیکارکنم خیلی وابسته دخترمه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون اولم اشتباه کردی 

از همچین مردی دیگه بچه اوردنت چی بود؟؟؟ طرف معلومه هنوز باورش نشده ازدواج کرده و یه بچه داره

هنوز طبق روال دوران مجردیش داره زندگی میکنه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

دایی شوهرم 13سال با یه زن به زن بیچاره ش خیانت می‌کنه زنش هر کاری هر کاری کرد نتونست اینارو از هم جدا کنه قهر رفت دعوا کرد بزرگتر آورد هر کاری کرد شوهرش هی گفت ولش میکنم نکرد ک نکرد