2777
2789
عنوان

چرا همه از من سواستفاده ميكنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 36 پست

استارتر منم مثل شما بودم اما فقط 5ماه بعد ب خودم اومدم قهر کردیم یک هفته طرفش نرفتم اخر سر خودش اومد الان دیگه میترسه قهر کنم.  ب خانوادش زیاد بها میدادم خیلییییی زیاد اما اون ب خانواده من نه الان در حد معمولی پیششش با خانوادش رفتار کردم هم ارجم رفته بالا هم شوهرم حساب اومده دستش و مودب تر شده و قدرمو میدونه و پایان داستان;)

عزیزم سر خود قرص نخور 😐 بازم داری به خودت ظلم می کنی که 😕

به همه رو دادی ، خوبی هم حدی و جا و مکانی داره ، در ضمن به شخصی که لایق محبت هست محبت و از خود گذشتگی کن نه طالب های همیشه طلبکار .

شما هم مثل شوهرت بیرون کار می کنی ، کارهای خونه رو هم انجام میدی ، اگه دیدی چیزی زمین انداخت بهش گیر بده ، بگو چه وضعشه هم بیرون جون می کنم هم تو خونه  ، ولی شما رعایت نمی کنی ، اگه چیزی رو زمین گیر داد زود سرت رو به نشانه تاسف تکون بده و بگو خیلی به زحمت میفتی اگه جمعش کنی ، خونه تو هم هست اگه بدون زحمت خاصی اینقدر غر میزنی اونوقت من باید چی بهت بگم ...😐😐😐😐😐😐😐

برای رضای خدا هم که شده حتما یه روز از کارت بزن 😐 و  مشاور حاذق برو عزیزم ..

به خودت احترام بذار و اول عاشق و دلسوز خودت باش.

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه خوب بودن خوب نیست

وقتی همیشه خوب باشی دیده نمیشی مثل یه شیشه تمیز که فقط منظره بیرون رو نمایش میده ولی اگر یکم کثیف شد همه با دستمال تمیزش میکنن

پس همیشه خوب بودن خوب نیس

این یه قسمتی از متنی هس که چند روز پیش خوندم مضمونش این بود.

من حس کردم اعتماد به نفست کمه گلم اگه درست حدس زدم خیلی کار کن روی این مورد من خودمم درگیرشم البته

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

واقعا چه جوری اجازه میدی پروژه ای که خودت زحمت کشیدی به اسم یکی دیگه خورده بشه   من باشم خونش حلال میشه  ؟

سره کار که یکم ساده ومهربون باشی همه میخوان رو آدم سوار شن دورازجون شما البته

از همین امرو ز شروع کن و خودتو  تغییر بده 

وقتی همسرت اومد  تک تک کارایی که کردی ور دونه دونه بگو  ( بازبون خوش براش تعریف کن نه با ناله وغر غر که نتیجه بدتر ی  میده) یا خیلیا روبذار جلوی چشمش انجام بده 

باید حرف بزنی ولی به موقع با زبون خوش 

برای شروع هیچوقت دیر نیست عزیزم 

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  

میدونید بچه ها همسرم خیلی دیکتاتور  و مستبده.خیلی مرتب و منظم و آن تایم.اگر کمی از برنامه پیش بینی شده تخطی کنیم کارمون به مشاجره شدید میکشه.مثلا یه بار قرار بود بریم نهاربیرون بعدش برای جشن نیمه شعبان خونه خواهرش.خوب من یه بچه یکساله و یکدونه هفت ساله دارم.ساعت یازده خودش و بچه ها ساعت یازده از حمام اومدن تا صبحانه بخوریم و جمع کنیم شد دوازده و ربع خلاصه با ترافیک ما دو رسیدیم رستوران مورد نظر و بسته بود.خدا میدونه چقدر توهین کرد جلوی بچه ها هرچی دلش میخواست بمن و مادرم گفت.هر جور فحشی که فکرشو میکنید.همون حوالی بام لند هستش.گفتم بریم اونجا یه چیزی میگیریم.با هزار تا فحش و بداخلاقی رفتیم خودش که به هیچ عنوان از ماشین پیاده نشد بعدش هم که من براش بهترین غذای اونجا رو گرفته بودم لب نزد.البته که منهم هیچی نخوردم.خونه خواهرش هم اصلا محل نکرد .تا یکهفته هم بنده منت کشی و غلط کردم و ببخشید تا ایشون کوچکترین توجهی بکنه‌.حالا فکر کنید هرچیز خیلی کوچکی که طبق فرمایشاتش اتفاق نیفته .همین برنامه فحش بمن و مادرم و قهر و توهین اجرا میشه و اصلا نمیپذیره که کوچکترین خطایی داره.به مشاور هم اعتقادی نداره.یه بار رفتیم تست شخصیت دادیم گفت شما مستبد و مغرور و دیکتاتور و...هستید.از اون روز به بعد منو کشته بود که یارو ازتو خوشش اومده بود.