2777
2789
عنوان

چرا همه از من سواستفاده ميكنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 36 پست

زیادی پرروش کردی و متوقع بارش اوردی...

دو روز دیگه پسرات هم جا پای باباشون میذارن و همیشه خدا طلبکارت میشن...

احساس میکنم شخصیت مهرطلبی دارین.

ی دو روز مرخصی بگیر و واسه خودت باش.

ناهر شام یا از بیرون بگیر یا حاضری درست کن.

خونه رو در حد رفع تکلیف مرتب کن.تا شوهرت بفهمه ک دنیا دست کیه...

این برنامه رو هر ماه یا هر چند وقت ی بار اعمال کن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمیتونم اینقدر تحمل کنم و نسبت به رقتار اطرافیا بی تفاوت باشم خیلی سریع واکنش میدم

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

من هر روز بخاطر رفتاراي خواهرم حرص ميخورم كه هميشه همه چيزو به جون ميخره.الان مدتيه دارم روش كار ميكنم خيلي بهتر شده.بعضي وقتا هم با اينكه ١٤ سال از من بزرگتره زنگ ميزنه ميگه مثلا در جواب فلان حرف پسرم چي بكم

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

خب هیچوقت برای خودت و کارایی که کردی ارزش قائل نشدی.خیلی بده که.چطور به همکارت اعتراض نکردی و حقتو نگرفتی!از همین الان شروع کن و برای خودت خرج کن این قرصای کوفتی رو هم یواش یواش بذار کنار زیر نظر پزشک

😊

خوبی که از حد بگذرد  نادان خیال بد کند .

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

عجب تفاهمی😀

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

عزیزم خوبی ب این معنی نیست شما از خودت بگذری و ب بقیه اجازه سواستفاده بدی .... یه جاهایی کم کاری خودت بوده یعنی چی پروژه تورو ب اسم خودش میزنه؟!!!! من بودم رسواش میکردم ...

ارشدمن سر یه فرصت بهتر میخوندم نه ک ببوسمش بذارم کنار ...

ازطرفی شوهرتون خواسته ک تونسته تا ارشد بره حالا با کمک شماهم درصدی انگیزه گرفته مورد میشناسم اصلا نمیخواد لای کتاب باز کنه والا

عزیزم این اسمش خوب بودن و با گذشت بودن نیست!!!شما رفتار جرات مندانه و عزت نفس ندارین!!!سرچ کنین خیلی مقاله تو اینترنت هست حتما رفتارتون رو تغییر بدین

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

تعریف من از " سو استفاده " خیلی منفی تر از چیزیه که شما تعریف کردی

گذشتهای،شما با تصمیم خودت بوده کسی شما رو مجبور نکرده و الان هم خیلی ساده میتونی دیگه گذشت نکنی و.مثل بقیه همکارهات یا افراد خانواده رفتار معمولی داشته باشی

لزومی نداره با شوهرت یا دیگران دعوا کنی که اون روی شوهرت بالا بیاد! وقتی برای به هم ریختگی خونه ایراد میگیره و.طلبکاره شما لازم نیست لیستی از فداکاریهای گذشته و حال رو پیش خودت مرور کنی که حس تحقیر پیدا کنی یا به ایشون بگی که دعوا و بگو مگو شروع بشه...خیلی ساده بگو من الان خسته هستم عزیزم کمی استراحت کنم به امور خونه رسیدگی میکنم و به همین ترتیب بدون جنجال و قدم به قدم رفتار خودت رو تغییر بده مثلا در انجام پروژه های کاری به همکارهات هم مسوولیت بده یا خودت پروژه رو با نام خودت تحویل بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خوب عزيزم  بايد كم كم  روش  خودتو عوض كني   تو ايران  همش يه مثلي مي گن   كه حق دادني نيست  گرفتني  هست   البته  من زياد  با اين حرف موافق  نيستم  و مي گم  بايد  حق هر كس را  بايد داد   !!!ولي  انگار  روش  مردم  تو جامعه  اين  شده  كه همش  بايد  طرف  خودش بايد حقش را بگيره   شما  هم  ديگه وقتشه  از حق و حقوق  خودت دفاع كني  چه در محل كار  چه  خونه  

2810