2777
2789
عنوان

چرا همه از من سواستفاده ميكنند؟

3521 بازدید | 36 پست

سلام مامانهاي گل . انشاالله همگي خوب و خوش و خرم باشيد. بچه ها من يه مشكل دارم كه اصلا نمي دونم چكارش كنم. مي خوام نظرات شما رو بدونم. من يه خانم شاغل باپايگاه اجتماعي خوب و تحصيلكرده و مامان دو تا گل پسر نازنينم. ولي خيلي با خودم و اطرافيانم مشكل دارم. روش زندگيم از وقتي خودمو شناختم اين بود كه مهم نيست ديگران چي كار ميكنند مهم نيست چقدر به من لطف مي كنند من وظيفه ام رو درست انجام بدم هر زمان كه مردم مديون كسي نباشم. وقتي سركار هستم هميشه در حال كاركردنم ولي همكارم پروژه هايي كه انجام ميدم رو به اسم خودش رد مي كنه ولي من بهش چيزي نميگم . خيلي حرص مي خورم ولي بازم كارمو درست و دقيق انجام ميدم. توي خونه تا مي تونم به همسر و بچه ها و خانواده همسرم سرويس مي دهم ولي همسرم هميشه طلبكاره.هميشه دنبال يه ايراده . اگر همه جا تميز و مرتب باشه يه دستمال گوشه اتاق افتاده باشه همان رو پيراهن عثمان مي كند. وقتي با من ازدواج كرد درسشو رها كرده بود حتي فوق ديپلم هم نداشت با يك بچه كوچولو و هزار مشكل پشتش ايستادم حمايتش كردم رفت دانشگاه الان ارشدش رو هم گرفته(البته الان دو تا بچه داريم سردومي هم ارشد گرفت) . منم ارشد قبول شدم دانشگاه دولتي ولي بخاطر بچمون و به نفع اون كنار كشيدم ولي خيلي قدرنشناسه. تو اين ده سال هرگز باهاش دعوا نكردم و يا صدام رو بلند نكردم يا جاي خوابمو عوض نكردم هميشه و هميشه براي آشتي پيش قدم شدم ولي الان ديگه كم اوردم. خسته شدم از بس تحقيرم كرد.از بس بي احترامي جلوي بچه هامون بخاطر مسائل پيش پا افتاده. دلم مي خواد بدونم شماها چي كار مي كنيد كه شوهرانتون قدرتون رو بدونند؟ در ضمن آدم جسور و گستاخي هستش . يعني اگر اون روش بالا بياد و عصبانيتش اوج پيدا كنه ميزنه زير همه چيز. الان با روزي سه تا قرص اعصاب بايد بخوابم. از بس تحت فشارم. اجازه مي دم همه بهم توهين كنن ولي هميشه ميگم اشكال نداره بزار من كوتاه بيام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون همیشه فداکاری کردی همسرت دیگه اینو وظیفه ات میدونه همیشه از خودگذشتی خوب نیست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

یک وقتهایی خوب بودن 

زیادی هم خوب نیس 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

وای بر سوءاستفاده کنندگان

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

عزیزم عزت نفست کمه چرا خودتو دوست نداری چرا یک بار به همکارت نمیگی این پروژه منه با نام من رد میشه

چرا به شوهرت نمیگی خب خودت پاشو برش دار ازت کم نمیشه عزیزم فکر خودت باش کم کم به همسرت مسولیت بده و شروع کن به درس خوندن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

مثل مامان جون منی استاتر جان

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
2810