2777
2789
عنوان

یه زن سن بالا می گفت با یه مرده بودم برام انقدر‌ خرج می‌کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 63 پست
والا آدم میمونه چی بگ یبار یه همکلاسی داشتم افتخارش دوست شدن با متاهلا بود و ب قول خودش تیغشون میزدد ...

وای با مرد متاهل‌ اخه 😞

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

دلیل ازدواج نکردن پسرا مهریه و مخارجه زندگیه که بالاست

الانم تنوع طلب شدن گویا خب طبیعیه ازدواج نکنن

میرن با یکی هم خواب میشن نیاز جنسیشونو برطرف میکنن 

چون میدونن نه از پس مخارج بر میان نه از تعهد دارن.

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم ولی مثلا یکی مثل من من تاحالا با کسی نبودم. اهل عمل و اینا ام نیستم ولی آرایش و اینا ام زی ...

دنبالشون واسه لحظه ای و گذرا البته ن همه،،ولی مدل شما و شخصیت شما اینطوری نیست و مطمئنا ادم مثل خودتون جذبتون میشه دلیل اینکه دنبال شما نمیان ک اونا نیستن مدل تو همچین ادمایی نیست

متاسفانه دلمون برای همجنس های خودمون نمیسوزه مطلبی دیدم تو یک گروه تلگرامی مال یکی از شهرهای ایران بود ادمین گروه که مثلاً میخواست مسئولان شهر یا استان یا حتی کل کشور رسواکنه مطالب ضد انقلابی می‌گذاشت یه جا نوشته بود آی مردم من نیومدم  مردم عادی را رسوا کنم اینقدر از فیلمهای خصوصی خودتان با زنان دیگران برای من نفرستید رسالت من یه چیز دیگه است

من موندم یعنی چی یعنی خیانت اینقدر راحته توبری با زن کردم با عروس مردم با دختر مردم یواشکی فیلمبرداری هم بکنه برای روزای مبادا طرف بیا رسوا کنی دیگه کی به بانوان شهر اعتماد میکنه

2805
جامعه مردها تو ایران خراب شده عزیزم از ۱۰ مرد ۹ تاش معتادن حالا اعتیاد مثل گل شیشه تریاک و... یکی سا ...

یه فامیل داریم پسره خیلی پولداره بعد با همه دخترا هست تو بالا شهر تهران خونه داره 

بعد به مامانش سپرده‌ براش دختر پیدا کنه میگه دختر خوب نیست 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
متاسفانه دلمون برای همجنس های خودمون نمیسوزه مطلبی دیدم تو یک گروه تلگرامی مال یکی از شهرهای ایران ب ...

وای یا خدااا‌ چه جوری دلشون میاد اخه 

یه فامیل داریم پسره خیلی پولداره بعد با همه دخترا هست تو بالا شهر تهران خونه داره بعد به مامانش سپرد ...

اون نمیتونه دیگه ازدواج کنه چون انقد مدلهای مختلف دیده مدام تو ذهنش در حال مقایسه دخترا با هم

بیچاره اونی که زنش بشه دایم باید خودشو تغییر بده تا باب سلیقه اقا بشه

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

بچه ها من اصلا حرف ام راجب حجاب و اینا نیست 

فقط خیلی برام عجیب بود همچین چیزی 🥲

اون نمیتونه دیگه ازدواج کنه چون انقد مدلهای مختلف دیده مدام تو ذهنش در حال مقایسه دخترا با همبیچاره ...

دقیقا همین طوره برادرش هم مث‌ ایشون بود اونقدر‌ زن بیچاره ارو اذیت‌ کرد که طلاق گرفت زنش گذاشت رفت 

زمینه شم بدحجابی و بی حجابیه. لباس های تنگ و باز و ادکلن های تند تو خیابون...اون وقت ناخودآگاه اون ز ...

چرا اینطوری میگی،،اون زن تازه زایمان کرده ک مثال میزنی و قراره از چشم شوهره بیافته چون شوهره خودش مالی نیست و شعور و شخصیت پایینی داره وگرنه کسی ک پایبند ب زندگی و خانواده هست با دیدن دوتا تار مو زنش و مادر بچه ش از چشمش نمیافته گناه مردا رو چ راحت گردن زنا میندازید،،،ما هم ازدواج کردیم ما هم بچه دار شدیم ولی چطور از چشم شوهرمون نیافتادیم  البته ک قشنگتر و از ما کلی ادم دیده ولی دلیل نمیشه ک 

تو مسئول درست کردن ذات هیچ آدمی نیستی یا برو با همچین آدمایی ازدواج کن یا اینقدر صبر کن تا آدم درستت ...

فک نکنم بیاد دیگه کسی این همه سال مجرد بودم 🥺 

دلیل ازدواج نکردن پسرا مهریه و مخارجه زندگیه که بالاستالانم تنوع طلب شدن گویا خب طبیعیه ازدواج نکننم ...

دقیقا دیگه ازدواج نمیکنن چون هزینه ها شدیدا رفته بالا

از یه طرف هم همخوابی خیلی اسون شده مخصوصا تو شهرهای بزرگ از دو قدم به دو قدم خانه های فسادیا زنهای کنار خیابون که تابلو وایمیستن و بخاطر حتی پول های  کم بی ارزش هم میرن باهاشون

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

شوهرمو تو خونه تیمی گرفتم الان پول و طلامو برده موندم یا دوتا بچه میتونم زنگ بزنم پلیس ؟

وای 

خاله منم سر همین جدا شد از شوهرش مهریه اش ام بخشید

که بچه ارو برداره و فقط فرار کنه از دستش

2810