2777
2789
عنوان

یه زن سن بالا می گفت با یه مرده بودم برام انقدر‌ خرج می‌کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرگاه زنی پیش از ازدواج با مردی همخواب شود، در حق زنان دیگر خیانت میورزد. آرتور شوپنهاور.

زمینه شم بدحجابی و بی حجابیه. لباس های تنگ و باز و ادکلن های تند تو خیابون...

اون وقت ناخودآگاه اون زن تازه زایمان کرده ای که تا پای جونش رفته، دیگه به چشم شوهرش نمیاد....

و هممممه ی بدحجاب ها و بی حجاب ها، حق الناس گردنشونه

2805
جامعه خراب شده سن ازدواج بالا رفته توقعات طرفین زیاد شده مردا تنوع طلب تر شدن این همه ارایش و عمل زی ...

اتفاقا داشتم به مامانم نی گفتم من چی کار کنم همه خوشگلن‌ من اونقدر زشتم که کسی نمیگیره منو 

من واقعا شرایط عمل و اینا رو ندارم خیلی ناراحت ام همه خوشگلند همه عمل دارن ولی من 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اره عزیزم ولی مثلا یکی مثل من من تاحالا با کسی نبودم. اهل عمل و اینا ام نیستم ولی آرایش و اینا ام زی ...

الان دیگه مردها به ارایش قانع نیستن تو ایران فقط عمل و داف و شاخ شدن کمی به هیجان وادارشون میکنه چون اکثرا معتادن و معتادها هم زود هیجانی نمیشن که به زن جلب بشن 

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

پس مشکل شما بعد اخلاقی قضیه نیستاینه که چرا جذب ایشون شدن و جذب شما نشدن!!!!

نه🥲 

فقط برام عجیب بود خیلی زیاد که چه جوری جذب ایشون شدن 

شاید ام شما درست می گین‌ 🥲🥲🥲 خودمون هم با ایشون مقایسه کردم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اتفاقا داشتم به مامانم نی گفتم من چی کار کنم همه خوشگلن‌ من اونقدر زشتم که کسی نمیگیره منو من واقعا ...

اتفاقا الان پلنگا خز به حساب میان و دیگه مد نیست چهره ساده نچرال قشنگتره ناراحت نباش که چرا نمیتونی عمل کنی

زمینه شم بدحجابی و بی حجابیه. لباس های تنگ و باز و ادکلن های تند تو خیابون...اون وقت ناخودآگاه اون ز ...

جالبه بعدم میگن به خودش مربوطه 

گند میزنن به جامعه و کانون خانواده 

اددواج رو برای دختر های باحیا و پسر ها سخت میکنن بعدم میگن به خودشون مربوطه 

مثل اینکه تو کشتی فقط زیر خودت رو سوراخ کنی خب همه غرق میشن

همون بهتر که همچین مردایی ازدواج نکنن انگار تحفه نطنزن

اخه من عر کسی رو میبینم تو اطراف خودم تقریبا همین وجه ارو دارن 

اتفاقا داشتم به مامانم نی گفتم من چی کار کنم همه خوشگلن‌ من اونقدر زشتم که کسی نمیگیره منو من واقعا ...

جامعه مردها تو ایران خراب شده عزیزم از ۱۰ مرد ۹ تاش معتادن حالا اعتیاد مثل گل شیشه تریاک و... یکی سالم و سربه زیر پیدا میشه اونم سپرده خودش به دست خانواده ش

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

زمینه شم بدحجابی و بی حجابیه. لباس های تنگ و باز و ادکلن های تند تو خیابون...اون وقت ناخودآگاه اون ز ...

علتش هولیه اون اقاس که عملا با لجن هیچ فرقی نداره و چشمش پی ناموس این و اونه

آیا غیر اینه مردا باید حجاب چشم داشته باشن؟!فقط گیر دادین به پوشش بقیه؟!سست عنصر و خراب بودن اون یسری از مردا چییی؟؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
2810