2777
2789

خیلی مسخرس این مشکلات نکبت مادرم رو که از دست دادم بابام هم منو اصلا آدم حساب نمیکنه شوهرم که کلا انگار نه انگار من دوسش دارم کلا عشق یه طرفه که هیچ ، دوستام هم اصلا فایده ندارن کلا همچی یه طرفه کلا تنها هستم کلی سختی هروقت میخوام درست کنم بدتر هم میشه ریدم تو این زندگی😡😡😡😡💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دارم و اون هم تو این مسکلات اذیت میشه

خودت و بچت باهم خوش بگذرونید

باهم بازی کنید بگید بخندید

پارک برید

کافه برید

باهم کلاس ورزشی شرکت کنید

اگر دختره باهاش استخر برو

معطل اینو اون نباش

بقیه کار خاصی برامون نمیکنن

اخرم بهمون میگن افسرده

رگ خواب شوهره را به دست بیار یکپولیرخرج کن یک پولی از پدره بگیر پ عشق کن

شوهرم که همش که بیرونه هروقت میاد خونه با خوشحالی میرم سمتش میگه چیه چیکار داری اصلا کلا با من لجه بابام هم هروقت میام باهاش حرف بزنم همش عصبانی و بی حوصلس نیازی به پول گرفتن نیست چون شوهر دارم ولی میگم که شوهرم هم منو اصلا حساب نمیکنه کلا هیجکس حسابم نمیکنه هرچی میخوام درست تر شه بدتر میشه اصلا دارم دیوونه میشم

نمیدونم ولی خیلی تلاش کردم خودمو عوض کنم ولی موفق نشدمتو خودت کتاب میخونی یا نه؟

اره من زیاد خوندم و واقعا عوض شد

ببین چیزی نیست که یکی دو روزه اتفاق بیفته

زمان میبره اما خیلی تاثیر داره

تو رو دور میکنه ازین دنیایی که توش هستی

مثلا یه کتاب که الان شروع کردم

تکه هایی از یک کل منسجم

ببین کتاب علناً باهات حرف میرنه و یاد میده

خودت و بچت باهم خوش بگذرونیدباهم بازی کنید بگید بخندیدپارک بریدکافه بریدباهم کلاس ورزشی شرکت کنیداگر ...

سعی میکنم معطل اینو اون نباشم ولی نمیشه آدم برونگرایی هستم دوست دارم با بقیه باشم هرچقدر سعی میکنم درونگرا و بی احساس باشم نمیشه اگه برم روانشناس میتونه منو درونگرای بی احساس کنه یا نه اصلا کلا من بدبختم و کاری از دست هیچکس یرنمیاد؟

اره من زیاد خوندم و واقعا عوض شدببین چیزی نیست که یکی دو روزه اتفاق بیفتهزمان میبره اما خیلی تاثیر د ...

آها ممنون

امتحانش میکنم تا بی احساس و درونگرا بشم و کلا پشت کنم به همه آدم های اطرافم 

2810