خیلی مسخرس این مشکلات نکبت مادرم رو که از دست دادم بابام هم منو اصلا آدم حساب نمیکنه شوهرم که کلا انگار نه انگار من دوسش دارم کلا عشق یه طرفه که هیچ ، دوستام هم اصلا فایده ندارن کلا همچی یه طرفه کلا تنها هستم کلی سختی هروقت میخوام درست کنم بدتر هم میشه ریدم تو این زندگی😡😡😡😡💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رگ خواب شوهره را به دست بیار یکپولیرخرج کن یک پولی از پدره بگیر پ عشق کن
شوهرم که همش که بیرونه هروقت میاد خونه با خوشحالی میرم سمتش میگه چیه چیکار داری اصلا کلا با من لجه بابام هم هروقت میام باهاش حرف بزنم همش عصبانی و بی حوصلس نیازی به پول گرفتن نیست چون شوهر دارم ولی میگم که شوهرم هم منو اصلا حساب نمیکنه کلا هیجکس حسابم نمیکنه هرچی میخوام درست تر شه بدتر میشه اصلا دارم دیوونه میشم
خودت و بچت باهم خوش بگذرونیدباهم بازی کنید بگید بخندیدپارک بریدکافه بریدباهم کلاس ورزشی شرکت کنیداگر ...
سعی میکنم معطل اینو اون نباشم ولی نمیشه آدم برونگرایی هستم دوست دارم با بقیه باشم هرچقدر سعی میکنم درونگرا و بی احساس باشم نمیشه اگه برم روانشناس میتونه منو درونگرای بی احساس کنه یا نه اصلا کلا من بدبختم و کاری از دست هیچکس یرنمیاد؟