رفته بودیم مانتو بخریم زنه خیلی سن و سال دار بود می گفت با یه مرده بودم اونقدر برام خرج میکرد. الان این یکی خیلی گیر میده بهم 😐
اصن موندم
دختره ام داشت می گفت که منم با فلانی ام و اینا
اینا این کارا رو می کنن که مردا ازدواج نمی کنن دیگه چقدر از زنه بدم اومد حالم به هم خورد اونقدر ام آرایش و اینا داشت
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
من تاحالا با کسی نبودم یعنی کسی نگامم نمی کنه 🥲🥲🥲
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرگاه زنی پیش از ازدواج با مردی همخواب شود، در حق زنان دیگر خیانت میورزد. آرتور شوپنهاور.
وای با تموم وجودم قبول دارم
به نظرم زنان هستن که در حق هم دارن ظلم می کنن واقعا چرا
قرار نیست همه مثل هم باشن،،قرار نیست ی چیزی ک برای ما ناپسنده دقیقا برای دیگریم همونقدر ناپسند باشه،،،سبک زندگی تربیت فرهنگ و لایف استایل زندگیا متفاوته خب
بلهعزیزم خانمها رایگاندر اختیار اقایونن که اقایونازدواجنمیکنند!! طرفمیگهچرا برمزیر مهریه و خ ...
چنان از اون زن متنفرم شدم که مانتو رو اصلا پس دادم حالم بد شد چقدر ناراحت ام
دقیقا همین کارارو میکنن که امار ازدواج اومده پایین
اره🥲
آمار ازدواج اومده پایین بخاطر بی پولی یا فراری بودن از مسئولیت ازدواج و شاید هم تنوع طلبی و اینم بگم همه مایه دار نیستن که الان شما خانم و کسایی که مثلشون هستن رو دلیل ازدواج نکردنا انداختین
در مورد آرایش و پوشش هم به خودش مربوطه که چجوری بگرده
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
قرار نیست همه مثل هم باشن،،قرار نیست ی چیزی ک برای ما ناپسنده دقیقا برای دیگریم همونقدر ناپسند باشه، ...
اره عزیزم ولی مثلا یکی مثل من
من تاحالا با کسی نبودم. اهل عمل و اینا ام نیستم ولی آرایش و اینا ام زیاد می کنم اما اصلا کسی طرف ام نمیاد
دقیقا تو کوچه یا هرجا که میرم
متوجه میشم که چقدر مردا جذب زنای دیگه میشن و همه دنبالشونن
چنان از اون زن متنفرم شدم که مانتو رو اصلا پس دادم حالم بد شد چقدر ناراحت ام
اونخانم همنمیشه قضاوتش کرد شاید هر دومطلقه یا هر دو مجرد سنخیلی بالا بودند شرلیط ادمها باهمفرق داره ولیمن میگمخانمهایی که همنسل خودمون یا کوجکترن نباید اتقدر سریع در دسترس باشن
اونخانم همنمیشه قضاوتش کرد شاید هر دومطلقه یا هر دو مجرد سنخیلی بالا بودند شرلیط ادمها باهمفرق ...
اره منم سریع قضاوت کردم 🥲 خدا منو ببخشه
ولی خیلی ناراحت شدم چنان با افتخار تعریف می کرد و می خندید